Bedrijfsruimte - Huur

De Gaffel 18 5 9206AW Drachten

Informatie aanvragen

€ 350 /mnd

De Gaffel 18 5 9206AW Drachten
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Gaffel 18 5 in Drachten

Bedrijfsruimte - Huur
50 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Drachten? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Haven in de buurt De Haven te Drachten. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op De Gaffel 18 5 in Drachten, dit adres ligt op een industrieterrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 350 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2016
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: Per direct beschikbaar.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op De Gaffel 18 5 in Drachten te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 350 /mnd
oppervlakte:
50 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Haven (119), Drachtstercompagnie (17), Burgum (9), Buitengebied Drachten (7), Surhuisterveen (7), Verspreide huizen Harkema (6), Sumar (5), De Venen (2), Opeinde (2), Opende-West (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Haven (119), Bedrijvenpark Azeven Noord (22), Bedrijventerrein Noord (6), Bedrijventerrein Zuid (5), Bedrijventerrein Lauwerskwartier (2), Burmaniapark (2), De Swetten (2), Reitsmastrjitte (2), Azeven-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Gaffel 18 5 in Drachten.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen