Bedrijfsruimte - Huur

Loswal 12 9206AH Drachten

Informatie aanvragen

€ 35 /m²/jr

Loswal 12 9206AH Drachten
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Loswal 12 in Drachten

Bedrijfsruimte - Huur
750 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Drachten? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Haven in de buurt De Haven te Drachten. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 750 m2 en ligt op Loswal 12 in Drachten, dit adres ligt op een bedrijventerrein, havengebied en industrieterrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 35 /m²/jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1971-1980
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Loswal 12 in Drachten te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 35 /m²/jr
oppervlakte:
750 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Haven (119), Drachtstercompagnie (17), Buitengebied Drachten (7), Surhuisterveen (6), Verspreide huizen Harkema (6), Sumar (5), Burgum (4), De Venen (2), Opeinde (2), Opende-West (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Haven (119), Bedrijvenpark Azeven Noord (22), Bedrijventerrein Zuid (5), Bedrijventerrein Noord (4), Bedrijventerrein Lauwerskwartier (2), Burmaniapark (2), De Swetten (2), Reitsmastrjitte (2), Azeven-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Loswal 12 in Drachten.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen