Kantoor - Huur

Kanaalstraat 217 7547AS Enschede

Informatie aanvragen

€ 71 per m² per jaar

Kanaalstraat 217 7547AS Enschede
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Kanaalstraat 217 in Enschede

Kantoor - Huur
250 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Enschede? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Havengebied in de buurt Industrie- en havengebied te Enschede. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 250 m2 en ligt op Kanaalstraat 217 in Enschede, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 71 per m² per jaar

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1989
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Kanaalstraat 217 in Enschede te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 71 per m² per jaar
oppervlakte:
250 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Broeierd (62), City (43), Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost (33), Eekte-Hazewinkel (32), Woolde (17), Binnenstad-Oost (15), Varvik-Diekman (18), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (9), Industrie- en havengebied (17), Boddenkamp (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Westermaat Noord I (33), Havengebied (19), Twentekanaal Zuid (9), Eekte-Hazewinkel (14), Hazewinkel Noordwest (10), Marssteden (8), Euregio Bedrijvenpark (7), Hazewinkel Zuidwest (7), Stepelo (6), Twentekanaal Noord (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kanaalstraat 217 in Enschede.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen