Kantoor - Huur

Wagenaarstraat 160 6164XR Geleen

Informatie aanvragen

€ 90,- per m² / jaar

Wagenaarstraat 160 6164XR Geleen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Wagenaarstraat 160 in Geleen

Kantoor - Huur
454 m2

Multifunctionele ruimte met kantoor | ca. 454 m2 vvo

OBJECT
In de wijk ‘Geleen- Zuid’ bieden wij u de in 2006 gerealiseerde ‘De Amusant’ aan, een multifunctioneel object met kantoorruimte.
Het object heeft jarenlang dienst gedaan als wijksteunpunt voor verschillende regionale zorginstellingen en is voorzien van een ruime ontmoetingsruimte met bar en keuken. Tevens is er een separate kantoorruimte en zijn er sanitaire voorzieningen welke ook toegankelijk zijn voor mindervalide. Het buitenterras en de beschutte tuin bieden voldoende ruimte voor een terrasopstelling.

LIGGING
Dit multifunctionele object ligt op enkele meters afstand van het pas gerenoveerde ‘Winkelcentrum Zuidhof’. Tevens zijn verschillende zorginstellingen in de nabijheid te vinden. Ook het centrum van Geleen en de oprit naar de snelweg A76 liggen op een steenworp afstand.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Multifunctionele ruimte circa 454 m²
TOTAAL VVO circa 454 m²

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object is een ruim aantal parkeerhavens aanwezig welke behoren tot het object. Tevens zijn er voldoende parkeermogelijkheden langs de openbare weg en bij de verschillende flatgebouwen in de nabije omgeving.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Geleen Zuid', vastgesteld op 19 september 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Maatschappelijk' tevens is artikel 20 ‘Geluidszone Industrie’ van kracht. U dient zelf bij de gemeente Sittard- Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRI
EUR 90,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW

 

Contact

BedrijfsnaamBoek & Offermans Makelaars
VestigingHeerlen
ContactpersoonDidier Boek RT
E-mailadresdidierboek@boek-offermans.nl
Telefoonnummer045 - 574 32 33
Mobiel06 - 50 24 25 05

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 90,- per m² / jaar
oppervlakte:
454 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern, winkelcentrum en woonomgeving
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2006
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg (26), Sittard-Centrum (26), Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten (21), Geleen-Centrum (18), Beek (7), Elsloo (6), Ophoven (11), Industrieterrein Noord (9), Nuth (7), Kollenberg-Park Leyenbroek (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Business Park Stein (6), Industriepark-Noord (10), Technoport Europe (tpe) (9), Handelscentrum Bergerweg (8), Krawinkel (8), Bedrijvenstad Fortuna (4), Beeker Hoek (2), Chemelot (3), Maastricht Aachen Airport (3), Makado E.O. (sd) (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wagenaarstraat 160 in Geleen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Geleen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Geleen-Zuid te Geleen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 454 m2 en ligt op Wagenaarstraat 160 in Geleen, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, winkelcentrum en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen