Kantoor - Huur & koop

Gedempte Zuiderdiep 54 a 9711HK Groningen

Informatie aanvragen

€ 750.000 k.k.

Gedempte Zuiderdiep 54 a 9711HK Groningen
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Gedempte Zuiderdiep 54 a in Groningen

Kantoor - Huur & koop
70 m2 - 249 m2
De te verhuren kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 70 m², verdeeld over een gang en drie kantoorvertrekken en is gelegen op de tweede verdieping. De kantoren hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 29 m², circa 26 m² en circa 6 m².
Deelverhuur is tevens mogelijk, in units vanaf circa 26 m².
De huurder(s) kunnen gebruik maken van de keuken en het toilet op de eerste verdieping. Verder zijn de ruimten voorzien van cv, rookmelders en is er een nooduitgang op iedere verdieping aanwezig. Het gehele gebouw is voorzien van inbraakbeveiliging.
Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van de stad Groningen. In het gebouw is verder de afdeling Groningen der Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO gevestigd.
Bestemming:
Er is informatie ingewonnen bij de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Groningen omtrent de bestemming van de onderhavige onroerende zaak. Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ”˜Binnenstad, met als bestemming ”˜Centrum-2”™.
De kandidaat dient zelf te onderzoeken of het voorgenomen gebruik past binnen het vigerende bestemmingsplan.
Opleveringsniveau:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.
De huurprijs zal worden vermeerderd met de kosten voor onder meer gas, water en elektra.
Al deze informatie en bovenstaande onder voorbehoud definitieve goedkeuring directie opdrachtgever.
Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 750.000 k.k.
Totale oppervlakte:
249 m2
In units vanaf:
70 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1906-1930

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Binnenstad-Zuid (61), Euvelgunne (48), Industriebuurt (33), Corpus Den Hoorn-Zuid (30), Schildersbuurt (24), Stadscentrum (22), Binnenstad-Noord (21), Laanhuizen (21), Oosterpoortbuurt (20), Haren (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Eemspoort (49), Winschoterdiep / Eemskanaal (26), Noorderhoogebrug (11), Zernike Science (11), Hoendiep (10), Kranenburg (10), Driebond (5), Peizerweg / Suikerunie (5), Ulgersmaborg Noord (5), Euvelgunne (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gedempte Zuiderdiep 54 a in Groningen.

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Groningen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Binnenstad-Zuid te Groningen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 249 m2 en ligt op Gedempte Zuiderdiep 54 a in Groningen, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

 
Informatie aanvragen