Kantoor - Huur - Martini Trade Park

Leonard Springerlaan 35 9727KB Groningen

Informatie aanvragen

€ 495,- per maand

Leonard Springerlaan 35 9727KB Groningen
 

Kantoor te huur aangeboden
in Martini Trade Park op Leonard Springerlaan 35 in Groningen

Kantoor - Huur
20 m2 - 350 m2

Kantoorruimte huren aan de Leonard Springerlaan 35 (Groningen)

Gelegen op de kantoorlocatie in het Laanhuis gebied in Groningenvind je deze hoogwaardige en representatieve kantoorruimte. Voor de verhuur zijn diverse representatieve kantoorruimtes beschikbaar, van een werkplek tot een grotere kantoorruimte geschikt voor 40 personen. Alle kantoorbehoeften kunnen op deze locatie vervult worden. Door de ligging, aan enerzijds het Stadspark en aan de andere zijde de Rivierenbuurt, is dit een kantoorlocatie waar je in alle rust kan werken.

Huurprijzen Leonard Springerlaan 35

Op deze kantoorlocatie aan de Leonard Springerlaan 35 zijn meerdere hoogwaardige kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Binnen het kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij alle services inbegrepen zijn. Denk hierbij aan razend snel internet, reprofaciliteiten en koffie en thee faciliteiten. Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte?
Verhuur is mogelijk vanaf 20 m² kantoorruimte. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 495,-. Toch op zoek naar iets groters? De kantoren kunnen ook helemaal op maat gemaakt worden, van 1 werkplek tot een volledige etage met vergaderruimtes. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedadviseurs.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder kun je gebruik maken van alle faciliteiten binnen dit kantoorgebouw. Zo kun je kosteloos gebruikmaken van de flexplekken en is er een bemande receptie in de hoogwaardig entree. Even toe aan een andere omgeving dan je eigen kantoor. Dat kan! Kom langs in MyCanteen voor een heerlijke cappuccino of een versbereide lunch. Kom je met de auto en wil je een parkeerplek? Ook dat kan. Naast het kantoorgebouw bevindt zich een afgesloten parkeerterrein waar tegen betaling geparkeerd kan worden door de huurders.

Locatie en bereikbaarheid

Ben je op zoek naar een kantoorlocatie die alle faciliteiten biedt dan ben je hier aan het goede adres. Ook de bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend. Het kantoorgebouw is bereikbaar via de afrit van de N7. Eveneens met openbaar vervoer is deze kantoorlocatie goed bereikbaar. Station Groningen ligt op ongeveer één kilometer afstand gelegen

Huur je binnenkort ook kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan 35?
Word je een van de nieuwe huurders van deze kantoorruimte? Neem snel een kijkje. Plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 495,- per maand
Totale oppervlakte:
350 m2
In units vanaf:
20 m2
Parkeerplaatsen:
110
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 375,- per parkeerplaats per jaar
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Kantorenpark
Aantal bouwlagen:
5 bouwlagen
Bouwjaar:
1999
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Zuid (61), Euvelgunne (48), Industriebuurt (34), Corpus Den Hoorn-Zuid (30), Schildersbuurt (24), Stadscentrum (22), Binnenstad-Noord (21), Laanhuizen (21), Oosterpoortbuurt (20), Haren (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Eemspoort (49), Winschoterdiep / Eemskanaal (27), Noorderhoogebrug (11), Zernike Science (11), Hoendiep (10), Kranenburg (10), Bitseveld 2 (7), Driebond (5), Peizerweg / Suikerunie (5), Ulgersmaborg Noord (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Leonard Springerlaan 35 in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Groningen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Laanhuizen te Groningen. Dit kantoor met de naam “Martini Trade Park” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Leonard Springerlaan 35 in Groningen, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen