Kantoor - Huur

Zernikepark 12 9747AN Groningen

Informatie aanvragen

€ 450,- per maand

Zernikepark 12 9747AN Groningen
 

Kantoor te huur aangeboden
op Zernikepark 12 in Groningen

Kantoor - Huur
10 m2 - 420 m2

Kantoorruimte te huur Zernikepark 12 (Groningen)

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een strategische vestigingslocatie in Groningen? Op deze kantoorlocatie op het Science Park van Groningen zijn nog meerdere representatieve kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De directe omgeving is te kenmerken als een dynamische locatie waar ondernemerschap en creativiteit hoogtij vieren. Dit komt mede door de aanwezigheid van de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool. Ben jij benieuwd wat deze locatie kan betekenen voor jouw onderneming? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder van een kantoorruimte aan de Zernikepark 12, kan je gebruik maken van alle faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Denk hierbij aan het gebruik van een van de vergaderzalen of lounges. Daarnaast kan je als huurder gebruik maken van de lunchfaciliteiten op het kantoor. Kom je met de auto naar kantoor? Op het terrein voor het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Huurprijzen Zernikepark 12

Op deze representatieve kantoorlocatie is het mogelijk om kantoorruimtes op flexibele voorwaarden te huren. De kantoorruimtes zijn volledig ingericht, voorzien van meubilair en snel internet. Daarnaast zijn de kantoorruimtes 24/7 toegankelijk, zodat je in het weekend en in de avonden door kan werken. Momenteel zijn nog verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Ben je opzoek naar een kantoorruimte geschikt voor twee tot vier personen? Deze ruimtes zijn al te huur vanaf € 450,- per maand. Op zoek naar een grotere kantoorruimte, geschikt voor zes personen? Deze ruimtes zijn al te huur vanaf € 960,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Als je met jouw organisatie op zoek bent naar een goed bereikbare locatie op het Science Park, dan past deze kantoorruimte uitstekend bij jouw wensen. Met het openbaar vervoer is de binnenstad van Groningen binnen 10 minuten bereikbaar, op de fiets duurt dit ongeveer 15 minuten. Ook met het eigen vervoer is het gebouw uitstekend te bereiken, de Noordelijke Ringweg is namelijk binnen enkele minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan het Zernikepark 12?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 450,- per maand
Totale oppervlakte:
420 m2
In units vanaf:
10 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Kantorenpark
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2001-2010
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (507), Hoogkerk-Dorp (2), Industriebuurt (1), Noorderhoogebrug (1), Schildersbuurt (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Eemspoort (49), Winschoterdiep / Eemskanaal (27), Noorderhoogebrug (11), Zernike Science (11), Hoendiep (10), Kranenburg (10), Driebond (5), Peizerweg / Suikerunie (5), Ulgersmaborg Noord (5), Euvelgunne (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zernikepark 12 in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Groningen? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Zernike Science te Groningen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 420 m2 en ligt op Zernikepark 12 in Groningen, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen