Bedrijfsruimte - Huur

Bouwstraat 8 7483PA Haaksbergen

Informatie aanvragen

€ 37,- per m² / jaar

Bouwstraat 8 7483PA Haaksbergen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Bouwstraat 8 in Haaksbergen

Bedrijfsruimte - Huur
2550 m2

Algemeen:
Te huur een moderne bedrijfsruimte voorzien van kantoorruimte, gelegen aan de Bouwstraat 8 te Haaksbergen. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een groter geheel en beschikt over een vrije overspanning van 25 meter bij 100 meter in combinatie met een kraanbaan. Het object is uitermate geschikt voor bedrijven in de metaalindustrie c.q. groothandelsactiviteiten.

Bestemmingsplan:
“Bedrijventerrein Stepelo en de Greune” met als vigerende bestemming: “enkelbestemming Bedrijventerrein”, functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.1.”

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa
2.550 m² en is als volgt onderverdeeld:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane grond bedrijfsruimte 2.500 m²
Begane grond toiletten / kleedruimten 25 m²
Eerste verdieping kantoorruimte (inpandig) 25 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid tot huur van extra kantoorruimte, gesitueerd op de 1e etage van het onderhavige gebouw. Deelverhuur van de kantoorruimte is mogelijk vanaf circa 50 m² tot circa 400 m².

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• gladde betonnen vloer
• elektrische overheaddeur
• 1 kraanbaan ( 5 tons)
• gasheaters
• TL-verlichtingsarmaturen
• toiletgroep
• inpandige kantoorruimte circa 25 m²
• diverse lichtstraten
• bestraat buitenterrein, gesitueerd voor en achter het object

Huurprijs:
€ 37,-- m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
5 jaar.
Afwijkende huurtermijnen tegen nader overeen te komen condities bespreekbaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is vanuit Hengelo(O) via de Hengelosestraat (N739) en vanuit Enschede en Eibergen via de N18 en de Noordsingel goed bereikbaar. De Rijkssnelweg A35, richting Amsterdam en Berlijn, ligt op slechts 10 minuten rijafstand.

Omgevingsfactoren:
Het object is gelegen op industrieterrein Het Stepelo, gesitueerd ten noorden van Haaksbergen direct aan de Hengelosestraat (N739) en aan de Noordsingel.
Het bedrijventerrein is totaal groot circa 40 hectare en biedt ruimte aan een 70-tal bedrijven met een variatie aan innovatieve producten en diensten.
De bedrijvenvereniging Stepelo streeft met alle ondernemingen op het bedrijventerrein Stepelo en op de kantoorlocatie Hassinkbrink naar een aantrekkelijk en duurzaam bedrijventerrein, waarbij door het samen optrekken schaalvoordelen worden behaald en voor de werknemers een goed werkklimaat ontstaat.
Ook kent het Stepelo parkmanagement, welke zich met name bezig houdt met:
• bewegwijzering
• KVO en camerabeveiliging
• terrein en groenbeheer
• voordeelarrangementen
• glasvezel

Ruim parkeren op eigen terrein alsmede voldoende mogelijkheden voor laden en lossen.
In overleg bestaat de mogelijkheid tot het huren van extra buitenterrein.

Aanvaarding per direct.

Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 37,- per m² / jaar
oppervlakte:
2.550 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1998
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrie- en havengebied (66), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (36), Marssteden (44), Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn (31), Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord I (17), Buurtschap Twekkelo (12), Elferink-Heuwkamp (10), Industrieterrein-Delden (10), Bedrijventerrein Zeggershoek (6), Buurtschap Usselo (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Havengebied (67), Marssteden (52), Twentekanaal Zuid (27), Twentekanaal Noord (18), Stepelo (26), Zeggershoek- Fabelenweg (15), Schneiderbos I En Ii (10), T Vark (7), Ind West (6), Josink Es (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bouwstraat 8 in Haaksbergen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Haaksbergen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Stepelo in de buurt Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn te Haaksbergen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2550 m2 en ligt op Bouwstraat 8 in Haaksbergen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen