Kantoor - Huur

Wateringweg 71 2031EK Haarlem

Informatie aanvragen

€ 8.700,- per jaar

Wateringweg 71 2031EK Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Wateringweg 71 in Haarlem

Kantoor - Huur
85 m2

OBJECT:
Kantoorruimte op de eerste verdieping, deel uitmakende van een bedrijvenverzamelcentrum (totaal 14 units) gelegen op het bedrijventerrein Waarderpolder.

VOORZIENINGEN:
- keuken;
- toilet;
- c.v.;
- dubbel glas;
- alarm.

LOCATIE:
Gelegen op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar 12.000 mensen werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd. Naast de oorspronkelijke bedrijfspanden is er de laatste jaren spraakmakende en fraai vormgegeven nieuwbouw gekomen, is industrieel erfgoed herontwikkeld dat een nieuwe bestemming heeft gekregen.

Er zijn voorzieningen zoals horecagelegenheden, postkantoor, kinderopvang en vergaderzalen. Collectieve voorzieningen zoals beveiliging, afvalmanagement of het organiseren van gezamenlijk vervoer kunnen worden geregeld door de parkmanager.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

PARKEREN:
Het complex beschikt over een parkeerterrein en biedt voor elke unit plaats aan twee auto's. Er zijn geen vaste parkeerplaatsen. Vrij parkeren voor de deur en in de directe omgeving.

BTW:
Wel van toepassing.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens
(2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen
met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMINGSPLAN:
Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BIJZONDERHEDEN:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na daartoe vooraf gemaakte afspraak.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 8.700,- per jaar
oppervlakte:
85 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein en industrieterrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2002
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (152), Centrum (86), Stationsbuurt (67), Koninginnebuurt (33), Zuidzijdebuurt (29), De Pijp (24), Zijlweg-Oost (22), Bedrijventerrein Sloterdijk (20), Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving (20), Meerplein (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (145), De Pijp (25), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (29), Sloterdijk Iii-Zuid (19), Hoofddorp-Noord (16), Kagerweg (14), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (11), Haven E.O. (7), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wateringweg 71 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Waarderpolder in de buurt Waarderpolder te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 85 m2 en ligt op Wateringweg 71 in Haarlem, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen