Kantoor - Huur

Koninginneweg 32 1217LA Hilversum

Informatie aanvragen

€ 1.450,- per maand

Koninginneweg 32 1217LA Hilversum
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Koninginneweg 32 in Hilversum

Kantoor - Huur
120 m2

Op prachtige locatie aan de Koninginneweg, op steenworp afstand van het imposante gemeentehuis van Hilversum gelegen, te huur aangeboden zeer representatieve kantoorvilla met uitstekende parkeervoorzieningen en buitenruimten. De villa heeft een kenmerkende en klassieke uitstraling met de voorzieningen van nu. Belangrijkste hiervan zijn glasvezelaansluiting, volledige villa voorzien van dubbele beglazing, meerdere kamers op de begane grond voorzien van parketvloer en een brandmeld-/ontruimingsinstallatie. Deze prachtige kantoorvilla bieden wij u aan per etage. Entreepartij, kelderruimte etc. zijn derhalve gemeenschappelijk in gebruik.

In de directe omgeving zijn diverse kantoorvilla’s in gebruik bij verschillende branches, waaronder zakelijke dienstverlening en media. Het NS station bevindt zich op loop-/fietsafstand.

De villa is herkenbaar gesitueerd aan de Koninginneweg, hoek Burgemeester Lambooylaan te Hilversum (centrumgebied), naast hotel Tulip Inn Media Park. Het treinstation ‘Hilversum-Centraal’ is op slechts enkele minuten loopafstand gelegen.

Totaal is de villa 404 m² groot, als volgt verdeeld:
Begane grond 166 m² € 2.750,-  7 p.p.  (verhuurd)
1e verdieping 118 m² € 1.850,- 5 p.p. (verhuurd)
Dakterras 50 m² incl. bij 1e verd. 
2e verdieping 107 m² € 1.450,- 3 p.p.
Vliering 2e verd. 13 m² incl. bij 2e verd. 
Garage 50 m² € 375,-  
 
Genoemde huurprijzen betreft de huur per maand exclusief servicekosten en exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- cv-installatie met radiatoren;
- toiletvoorzieningen per bouwlaag (behoudens de 3e verd.);
- keuken-/pantryvoorziening op de 1e en 2e verd. (op begane grond zal nog een pantry op nader te bepalen plaats worden aangebracht);
- doucheruimte (2e verd.);
- parketvloer op de begane grond (deels) en tapijt op de verdiepingen;
- stucwerkplafonds;
- brandmeldinstallatie;
- isolatieglas in de raampartijen in de buitengevels;
- ict bekabeling is eigendom van de huidige huurder en mogelijk ter overname.

Parkeergelegenheid:
In totaal zijn er ca. 15 parkeerplaatsen aanwezig, gelegen aan weerszijden van de villa. Middels herindeling van het terrein en enige aanpassingen aan de bestaande beplanting bestaat de mogelijkheid dit aantal uit te breiden met ca. 3 parkeerplaatsen. Het huidige aantal parkeerplaatsen – per etage - is bij de huurprijs inbegrepen. Toewijzing van de parkeerplaatsen per huurder zal in overleg geschieden. Huurder is gerechtigd om zelf diens eigen parkeerplaatsen te markeren middels naambordjes.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 35,- per m² op jaarbasis exclusief BTW.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt bij voorkeur afgesloten voor langere termijn, echter een overeenkomst met een looptijd van minimaal 1 jaar is bespreekbaar.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Bijzondere bepalingen:
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.
Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

Onder- / overmaat metrage:
Van het gebouw is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
Contactpersoonmr. S.H. (Bas) Bakker RM RT
E-mailadresbas@castanea.nl
Telefoonnummer06 - 54 220 914

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.450,- per maand
oppervlakte:
120 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern, stadskern en woonomgeving
Aantal bouwlagen:
5 bouwlagen

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (43), Valkeveen (56), Laren-Dorpskern (27), Boomberg (38), Raadhuiskwartier (38), Schilderskwartier (35), Trompenberg-Zuid (35), Brink (31), Arenaparkkwartier (28), Zuidbuurt (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (41), Soestdijkse Grachten (32), Zuidbuurt (24), Industriewijk (23), Nieuwe Vaart (19), Mediapark (17), Havenkwartier (16), De Drie Eiken (14), Gooimeer Noord (14), Kerkelanden (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Koninginneweg 32 in Hilversum.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hilversum? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Raadhuiskwartier te Hilversum. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 120 m2 en ligt op Koninginneweg 32 in Hilversum, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, stadskern en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen