Winkel - Huur

Voorbaan 4 1271RS Huizen

Informatie aanvragen

€ 4.000,- per maand

Voorbaan 4 1271RS Huizen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Voorbaan 4 in Huizen

Winkel - Huur
181 m2

Algemeen
Huizen heeft een verzorgingsgebied van circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreek komen in Huizen recreëren en winkelen. Steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum, ’t Hart van Huizen, liggen ruim 100 moderne, gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven. Op zaterdag is er een gezellige markt op het Oude Raadhuisplein en op vrijdagavond is het koopavond.

Object
Recentelijk gerenoveerde winkelruimte gelegen op een A-locatie in het dorpshart van Huizen naast Bakker Bart, Hunkemöller, Pearle Opticiens, De Lange Menstore en nabij de kruising van het Oude Raadhuisplein, de Kerkstraat en de Lindenlaan waar de landelijke ketens zijn geclusterd. Door de royale frontbreedte van circa 11 m¹ heeft de winkel een uitstekende attentiewaarde. Tevens bestaat de mogelijkheid het pand van de achterzijde te bevoorraden.

Vloeroppervlak
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierna genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

De winkelruimte omvat circa 181 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:

winkelruimte circa 160 m²;
overige ruimte circa 21 m².
De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 11 m¹.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd, en beschikt thans over de navolgende voorzieningen:

winkelpui;
rolluik;
cv-installatie met warmluchtgordijn;
systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
airco
toilet;
pantry.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis openbare parkeergelegenheid (blauwe zone) o.a. in de parkeergarages van de Hema, Albert Heijn en Blokker. Tevens is in de omliggende straten parkeergelegenheid aanwezig. (blauwe zone)

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 4.000,- per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.
Een afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Huizen geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:

-detailhandel;
-horeca (cat. 1a).

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
Contactpersoondrs. B.F. (Floriaan) Bilderbeek
E-mailadresfloriaan@castanea.nl
Telefoonnummer035 - 646 0050
Mobiel06 - 11 621 913

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 4.000,- per maand
oppervlakte:
181 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Breedte gevel:
11 m
Welstandsklasse:
A1
Bijdrage winkeliersvereniging:
A1
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1959
Branchebeperking:
Nee
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (105), Brink (83), Verspreide huizen Almere-Stad (68), Laren-Dorpskern (28), Centrum Almere-Stad (39), Verspreide Huizen Almere-Haven (39), De Noord (32), Langgewenstbuurt (24), Raadhuisplein (17), Cereslaan (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Markerkant (6), Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Voorbaan 4 in Huizen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Huizen? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Noord te Huizen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 181 m2 en ligt op Voorbaan 4 in Huizen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen