Kantoor - Huur

Camerastraat 5 1322BB Almere

Informatie aanvragen

€ 120,- per m² / jaar

Camerastraat 5 1322BB Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Camerastraat 5 in Almere

Kantoor - Huur
479 m2

PER DIRECT TE HUUR BESCHIKBAAR:

Bijzonder, sfeervol kantoorpand van 479 m². Zoekt u voor uw personeel en bezoekers een goed bereikbare, centrale locatie en een pand dat inspireert en zich onderscheidt? Dan is dit mooie, ruime pand aan de Camerastraat 5 in Almere voor u! 2 etages met verschillende ruimtes, vele mogelijkheden en aan de snelweg.

====================

Metrage

Kantoorpand: circa 479 m²

Huurprijs vanaf € 105,- per m² per jaar excl. BTW.

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van dit kantoorpand aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Een bijzonder en goed onderhouden bedrijfspand uit 1995

Wie komt er genieten van dit pand? Het gebouw aan de Camerastraat 5 in Almere is met veel liefde en zorg gebouwd in 1995. Het pand moest zich onderscheiden van andere, standaard bedrijfspanden en dat is gelukt door het gebruik van veel hout, veel glas, sfeervol blauw en bijzondere details. Dit pand is dan ook altijd een inspirerende werkplek gebleken en voor bezoekers een punt van gesprek. Dit bedrijfspand is goed onderhouden en gemakkelijk aan te passen aan eigen wensen.

Gemakkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer

Camerastraat 5 is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er ligt een bushalte op 2 minuten lopen en het bedrijventerrein De Gooisekant ligt direct aan de A6, tussen Amsterdam en Lelystad. Amsterdam is binnen 20 minuten met de auto bereikbaar.

Indeling en inrichting Camerastraat 5

In het pand zijn verschillende ruimtes van diverse groottes, die voor vele verschillende mogelijkheden zorgen. De sfeer van het pand is creatief en representatief.

Er is werkruimte beschikbaar voor ± 20 personen personeel en er kunnen vaste en flexibele werkplekken gemaakt worden. Door verschillende (schuif-)deuren kan er gekozen worden voor een open of gesloten planning. Zo kan er voor iedereen een prettige werkplek gecreëerd worden.

De inrichting bestaat uit veel hout met donkerblauwe accenten, hoge deuren tot aan het plafond, goede vloerbedekking en verticale lamellen. Er zijn 4 toiletten beschikbaar en ruimtes van verschillende groottes met vele mogelijkheden.

Afmeting: 479 m2 totaal, benedenverdieping 304 m2, boven 142 m2 en een garage van 33 m2.

Huidige indeling:

Entree met grote lounge/ontvangstruimte en brede open houten wenteltrap naar boven.
Kantine 20 m2
3x Afsluitbare kantoorruimtes van 18 m2
1x Spreekkamer van 12.5 m2
3x archief/opslagruimtes, tezamen 40 m2
2x grote werkruimtes van ieder 55 m2, verbonden door een glazen schuifdeur
Open houten Amerikaanse trap met 2 tussenplateaus

Eerste verdieping

Groot directiekantoor 35 m2
Directie kantoor met een spreekkamer en suite. Resp. 20 m2 en 16,5 m2
2x archief/ opslagruimte van 3,5 m2 en 1,5 m2
Zeer grote loungeruimte naast wenteltrap naar beneden.

Totaal terrein: 1200 m2 met elektrisch afsluitbaar hek met afstandsbediening.

• Bedrijfstuin (met extra beveiliging) en 1 overdekte en 10 niet overdekte parkeerplaatsen.
• Camerabewaking op buitenterrein en bij voordeur.
• Speciaal beveiligde ruimtes met beperkte toegang.
• 1 extra beveiligde parkeergarage met een camera binnen, mogelijkheid om alarm aan te zetten vanuit garage. Zeer geschikt voor bijzondere auto, camper of andere waardevolle bezittingen.
• Geavanceerd alarmsysteem type " Grade 3 ".
• Voorzien van internet (glasvezel beschikbaar tot in meterkast).
• Energiebesparing d.m.v. automatische verlichting in ruimtes.
• Ramen zijn te openen en zijn voorzien van getint glas.
• Airco en verwarming zijn apart te regelen in diverse ruimtes.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

• Huurprijs voor het 1e contractjaar: € 4.190,= per maand excl. BTW.
• Huurprijs voor het 2e contractjaar: € 4.390,= per maand excl. BTW.
• Huurprijs vanaf het 3e contractjaar: € 4.690,= per maand excl. BTW.
• Servicekosten: In overleg
Huurtermijn: Minimaal 1 jaar, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: Afhankelijk van de daadwerkelijke huurperiode.
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.
Kortom, zoekt u een bijzonder bedrijfspand voor uw personeel en bezoekers? Wilt u een werkruimte die niet saai en standaard is en vele mogelijkheden biedt? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met de Online Bedrijfsmakelaar via 085-0201028 om te komen kijken naar dit mooie pand aan de Camerastraat in Almere en kijk of het iets is voor u!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
oppervlakte:
479 m2
Bouwjaar:
1995
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (97), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Valkeveen (61), Verspreide huizen Almere-Buiten (51), Brink (31), Literatuurwijk (29), Gooisekant (26), Tussen de Vaarten Zuid (26), Centrum Almere-Stad (24), Veluwsekant (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (42), Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Veluwse Kant (o+w) (24), Industriewijk (23), Nieuwe Vaart (20), Randstad (18), Het Atelier (16), De Uitgeverij (15), De Vaart I,ii & Iii (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Camerastraat 5 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Gooisekant in de buurt Verspreide Huizen Almere-Haven te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 479 m2 en ligt op Camerastraat 5 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen