Kantoor - Huur

Achtergracht 4 1017WP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 350,- per m² / jaar

Achtergracht 4 1017WP Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Achtergracht 4 in Amsterdam

Kantoor - Huur
1249 m2 - 5709 m2

Object

De pakhuizen, gebouwd in 1723 zijn gelegen in een van de meest populaire gebieden van Amsterdam, dichtbij winkelstraten, hotels, restaurants, musea en kantoorgebouwen. Tien van de twaalf pakhuizen zijn intern verbonden en ingericht als kantoor. 

Bereikbaarheid

Per auto 

De pakhuizen zijn goed bereikbaar per auto. NS-station Amsterdam Centraal ligt op een paar minuten rijden. Daarnaast is luchthaven Schiphol binnen 20 minuten te bereiken.

 

Per openbaar vervoer 

Ook met het openbaar vervoer is het NS-station Amsterdam Centraal binnen een paar minuten te bereiken. Het station biedt directe verbindingen naar Schiphol, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.  

 

Huurprijs

Kantoorruimte

€ 350,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. 

 

Parkeren

€6.000,- per parkeerplaats per jaar. 

 

Servicekosten

€35,- per m² per jaar, exclusief BTW op voorschot basis met jaarlijkse nacalculatie. 

Vloeroppervlakte

In totaal betreft het kantoorgebouw ca. 5.709 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over vier verdiepingen, alsmede 33 parkeerplaatsen in de parkeergarage op de begane grond.

 

Opleveringsniveau

In overleg. 

 

Huurbetaling

Per kwartaal vooruit.

 

Aanvaarding

Q4 2017.

 

Huurprijsaanpassing 

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maanprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-All Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Zekerheidsstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

 

Huurtermijn

In overleg.

 

Huuropzegtermijn

18 maanden.

 

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex artikel art. 7:320a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 350,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
5.709 m2
In units vanaf:
1.249 m2
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (231), Amstel III/Bullewijk (130), Burgwallen-Nieuwe Zijde (159), Buiksloterham (129), Bedrijventerrein Sloterdijk (124), Buitenveldert-West (122), Grachtengordel-Zuid (120), Museumkwartier (109), Willemspark (95), Westelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (43), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (40), Mercuriushaven (gemengd) (34), Sloterdijk I (34), Overamstel (30), Amstel Ii (24), Cornelis Douwesterrein (28), Alfadriehoek (gemengd) (26)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Achtergracht 4 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt De Weteringschans te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 5709 m2 en ligt op Achtergracht 4 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen