Kantoor - Huur

Amsteldijk 43 1074HV Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.325,- per maand

Amsteldijk 43 1074HV Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Amsteldijk 43 in Amsterdam

Kantoor - Huur
95 m2

Binnenkort beschikbaar en in ontwikkeling: Een prachtige locatie direct aan de Amstel met vrij uitzicht. Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer door de goede ontsluiting naar A10 en centraal Station. Het authentieke gevoel van de mooie gevels in de Van Ostadestraat en de markante panden aan de Amstel zorgen voor het karakteristieke Amsterdamse gevoel op deze plek. De markante hoekpositie zorgt dat dit pand perfect in het oog springt bij voorbijgangers. Een leuke locatie met veel kansen om als ondernemer in te vullen met een nieuw concept!

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Amsteldijk 43 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Huurprijs:
€ 295,- per m2 per jaar.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met de auto. Diverse tramlijnen stoppen vlakbij. Er is voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid voor de deur.

Verdeling oppervlakte:

– Begane grond circa 95 m2, doorlopend vanaf Amsteldijk richting Van Ostadestraat.
– Kleine kelder van circa 50 m2, behoort niet tot het gehuurde maar kan om niet gebruikt worden.

Servicekosten:
Niet van toepassing

Opleveringsniveau:
In overleg.

Bestemming:
Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
€2.325,- excl. BTW

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze locatie? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Amsteldijk 43 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.325,- per maand
oppervlakte:
95 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (232), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (128), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (45), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Amsteldijk 43 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwe Pijp te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 95 m2 en ligt op Amsteldijk 43 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen