Kantoor - Huur

Arent Janszoon Ernststraat 557 1082LD Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.500,- per maand

Arent Janszoon Ernststraat 557 1082LD Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Arent Janszoon Ernststraat 557 in Amsterdam

Kantoor - Huur
10 m2 - 70 m2

Kantoorruimte huren Arent Janszoon Ernststraat 557 (Amsterdam Buitenveldert)
Ben je met jouw onderneming op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Amsterdam Buitenveldert, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje in dit business center aan de Arent Janszoon Ernststraat. In dit sfeervolle business center zijn momenteel nog een aantal hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Naast de hoogwaardige faciliteiten zijn ook de huurtermijnen erg gunstig. Kantoorruimtes zijn namelijk al te huur vanaf één maand. Benieuwd of locatie bij jouw onderneming past? Plan dan vrijblijvend een bezichtiging in of vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Faciliteiten
Wanneer je er voor kiest om een kantoorruimte te huren aan de Arent Janszoon Ernststraat in Amsterdam Buitenveldert, kan je ook gebruikmaken van de geboden faciliteiten in het gebouw. Zo heb je bijvoorbeeld 24/7 toegang tot je nieuwe werkplek. Ook beschikt het gebouw over een gym en representatieve vergaderfaciliteiten. De verdieping zelf is voorzien van een ruime pantry waar je als huurder een eigen lunch kan bereiden.

Beschikbaarheid
Op deze locatie is het mogelijk om kantoorruimtes te huren die variëren in grootte. De kleinste kantoorruimte betreft een tweepersoons werkplek en is al te huur voor €1.500,- per maand inclusief servicekosten. Toch meer ruimte gewenst? Neem dan bijvoorbeeld een vierpersoonskantoor. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen dit business center? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en Bereikbaarheid
Het business center is gelegen op een zeer gewilde locatie in het gebied Amsterdam Buitenveldert en is gelegen boven het winkelcentrum Gelderlandplein. De bereikbaarheid van de ruimtes is uitstekend en is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Ook met het openbaarvervoer is jouw nieuwe werkplek gemakkelijk te bereiken. Voor het gebouw bevindt zich namelijk een bushalte die directe verbinding heeft met Station Amsterdam Zuid.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Arent Janszoon Ernststraat 557 in Amsterdam?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden op deze locatie!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.500,- per maand
Totale oppervlakte:
70 m2
In units vanaf:
10 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Arent Janszoon Ernststraat 557 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Buitenveldert-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 70 m2 en ligt op Arent Janszoon Ernststraat 557 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen