Kantoor - Huur

Asterweg 63 1031HM Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 275,- per m² / jaar

Asterweg 63 1031HM Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Asterweg 63 in Amsterdam

Kantoor - Huur
245 m2 - 640 m2

Dit moderne object bevindt zich in de wijk Noordelijke IJ-Oevers West in de buurt Buiksloterham in Amsterdam Noord. Deze buurt staat bekend om zijn potentie voor de toekomst. De focus ligt hier op een mix tussen wonen, werken en recreëren en geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. Het Eye Filmmuseum en de A’DAM Toren bevinden zich op loopafstand. Ook zal in 2021 vlak naast het object de Groene Oever komen te liggen. De aanwezigheid van verschillende authentieke gebouwen uit de vroegere tijd zorgen voor een mooie combinatie tussen het ‘oude Amsterdam’ en moderne duurzame bouwwerken. Het object ligt op de zonnige kant van het water van het IJ, wat het grote buitenterras een uit gelegen werk- en ontspanningsplek maakt voor gemeenschappelijk gebruik. De moderne uitstraling en inrichting zorgt voor een innovatieve sfeer en is uitstekend voor iedere onderneming. Het object is uitstekend te bereiken vanaf de pont Buiksloterweg, die om de 5 minuten vaart. Ook is er een perfecte verbinding met de Noord-Zuidlijn vanaf het Centraal Station.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 640 m² VVO, inclusief de algemene ruimten. Deelverhuur is mogelijk van circa 245 m² VVO.

Staat van oplevering
De staat van oplevering is turn-key, inclusief high-end meubilair.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 275,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
 
Parkeerplaatsen
€ 2.000,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Er zijn 1 of maximaal 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Servicekosten
€ 30,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Het servicepakket kan uitgebreid worden, kosten worden aan de huurder doorberekend. 

Aanvaarding
Per direct.
 
Opzegtermijn
In overleg.
 
Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het object is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Door de gunstige ligging vlak achter het Centraal Station is het object zowel met de trein, metro, als bus en tram eenvoudig te bereiken. Waarna het vanaf de pont slechts een klein kwartier lopen is, of vijf minuten fietsen.

Per auto
Het object ligt vlak naast de A10 en de A5. Door de gunstige ligging in Amsterdam Noord is het object gemakkelijk te bereiken met de auto.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 275,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
640 m2
In units vanaf:
245 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Bedrijvengebied Zuidoost (37), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Asterweg 63 in Amsterdam.

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Buiksloterham / Papaverweg in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 640 m2 en ligt op Asterweg 63 in Amsterdam.

 
Informatie aanvragen