Kantoor - Huur

Cellebroerssteeg 2 1012KJ Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )

€ 450,- per maand

Cellebroerssteeg 2 1012KJ Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Cellebroerssteeg 2 in Amsterdam

Kantoor - Huur
18 m2 - 60 m2
Lichte kantoorruimtes, prachtig centraal gelegen in hartje Amsterdam. Deze omgeving mag met recht wel een van de leukste en meest bruisende delen van de stad worden genoemd. In de directe omgeving zijn er tal van leuke en hoogwaardige horecagelegenheden, musea, theaters en bezienswaardigheden. Het Rembrandtplein, Waterlooplein en de grachtengordel liggen op loopafstand, en de gezelligheid van De 9-straatjes vindt u op slechts 5 minuten fiets afstand.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 450,- per maand
Totale oppervlakte:
60 m2
In units vanaf:
18 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Cellebroerssteeg 2 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 60 m2 en ligt op Cellebroerssteeg 2 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen