Kantoor - Huur

Danzigerbocht 45 1013AM Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 225,- per m² / jaar

Danzigerbocht 45 1013AM Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Danzigerbocht 45 in Amsterdam

Kantoor - Huur
600 m2 - 1003 m2

Imagewharf is de nieuwe creatieve hub in de Amsterdamse Houthavens, op steenworp afstand van de Jordaan. Huurder bestaan onder andere uit: Zoomin.TV, Jalt, Goosegraft, Nemaco, Czar, NewMotion, Blockport, BalR, 0930 en Mobile Professionals.

Deze ontwikkeling in het hart van de Houthavens is opgezet als een campus, waarbij de huurders de mogelijkheid hebben om te profiteren van de gezamenlijke voorzieningen, zoals food & beverage, expressie- en presentatieruimtes, glasvezel internet, e-cars en e-bikes, een stadspark en daktuinen. Binnen en buiten is er plek om te werken, presenteren, netwerken, ontspannen en sporten. Individueel of samen met je collega’s.

De laatste en meest spectaculaire unit is nu ook beschikbaar. Het betreft een solitaire ruimte bestaande uit twee verdiepingen met een oppervlakte van 1.003 m². Daarnaast beschikt het over een privé veranda / dakterras van meer dan 100 m². Het is een unieke ruimte bestaande uit een vrijstaande houten opbouw met een vrije hoogte van 4 meter, gecombineerd met een
industriële kantoorunit.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen aan de Danzigerbocht, in het centrum van de Houthavens.

BEREIKBAARHEID
Per auto en fiets:
Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de A10 vanuit alle richtingen. Ook is de locatie uiterst goed bereikbaar per fiets. Binnen een paar minuten ben je in het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Op loopafstand bevindt zich de halte voor de buslijnen 48 en 22, deze gaan richting Amsterdam Centraal Station en Station Sloterdijk.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale campus is 17.500 m² groot. De laatst beschikbare unit is in totaal 1.003 m² groot. Deelverhuur is mogelijk vanaf 600 m². Het betreft een solitaire unit (met eigen entree), waardoor er geen toeslag algemene meters is.

PARKEREN
Bij de unit kunnen maximaal 10 parkeerplaatsen worden gehuurd.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 225,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren: € 2.500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 25,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 225,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.003 m2
In units vanaf:
600 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Burgwallen-Nieuwe Zijde (163), Buiksloterham (129), Bedrijventerrein Sloterdijk (124), Buitenveldert-West (122), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (97), Willemspark (96), De Weteringschans (88)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Cornelis Douwesterrein (28), Alfadriehoek (gemengd) (26), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Danzigerbocht 45 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Mercuriushaven (gemengd) in de buurt Westelijk Havengebied te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1003 m2 en ligt op Danzigerbocht 45 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen