Kantoor - Huur

Danzigerbocht 45 1013AM Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 215,- per m² / jaar

Danzigerbocht 45 1013AM Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Danzigerbocht 45 in Amsterdam

Kantoor - Huur
330 m2 - 400 m2

Gelegen in de Houthavens op de Imagewharf campus staat dit iconische kantoorgebouw. Het gebouw kenmerkt zich door haar moderne industriële look en hoge raampartijen. De beschikbare ruimte op de 1e verdieping wordt turn-key opgeleverd met een hoog industrieel plafond, gietvloer en luxe LED-verlichting. Verder kenmerkt het gebouw zich door haar dynamische omgeving en grote mode- en media gerelateerde huurders. Uniek is het eigen dakterras; een ideale plek voor lunch, ontspanning of informele vergaderingen.

Het object is bedoeld als multi-tenant en multifunctioneel kantoorgebouw in de creatieve en ambachtelijke sector. Voor de verhuur is circa 330 m² kantoorruimte beschikbaar op de 1e verdieping. Bij het gehuurde kunnen 2 tot 3 parkeerplaatsen worden aangeboden.

Imagewharf is de nieuwe creatieve hub in de Amsterdamse Houthavens, op steenworp afstand van de Jordaan. Deze ontwikkeling in het hart van de Houthavens is opgezet als een campus, waarbij de huurders de mogelijkheid hebben om te profiteren van de gezamenlijke voorzieningen. Denk hierbij aan food & beverage, expressie- en presentatieruimtes, glasvezel internet, e-cars en e-bikes, een stadspark en daktuinen.

De Amsterdamse Houthaven is door zijn indrukwekkende architectuur en prachtige ligging aan ’t IJ uitgegroeid tot een uniek gebied binnen de gemeente Amsterdam. In het gebied zijn onder andere Tommy Hilfiger Europe, Hugo Boss Benelux, Rijnboutt Architecten, Dentsu Aegis, Brandt & Levie, Barts, Diesel en Calvin Klein gevestigd. Mede door het ontwikkelde bedrijventerrein bevinden zich in de nabije omgeving eveneens Moxy hotel, brouwerij de Parel, het DOK Amsterdam, restaurant ZA en Lars.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de A10 vanuit alle richtingen.

Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is hier zeer goed. Zo gaan iedere 15 minuten de bussen 22 en 48, die je binnen 20 minuten vanaf het Centraal Station en Station Sloterdijk naar deze locatie brengen.

Per fiets:
De locatie is ook uitstekend bereikbaar per fiets. Binnen 15 minuten fietsen bevindt u zich op het Centraal Station en Station Sloterdijk. De Spaarndammerbuurt, Jordaan en de Haarlemmerbuurt liggen eveneens op een kwartiertje fietsafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel 330 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar op de 1e verdieping.
Optioneel kan er uitgebreid worden naar 400 m² v.v.o kantoorruimte waardoor er gebruik gemaakt kan worden van een bemande receptie, gedeelde lunch-en break-out ruimte, grote boardroom alsmede een groot gedeeld dakterras.

PARKEREN
Bij de beschikbare kantoorruimte kunnen 2 tot 3 parkeerplaatsen worden aangeboden.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: EUR 215,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Parkeren: € 2.500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Het basispakket servicekosten bedraagt € 25,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.
Indien Huurder gebruik wenst te maken van additionele services kan het servicepakket uitgebreid worden.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
De ruimte wordt in de huidige turn-key staat opgeleverd, welke onder andere voorzien is van:
- Hoogwaardig industrieel plafond;
- Gietvloer;
- LED-verlichting;
- Openslaande deuren naar het balkon;
- Hoogwaardige scheidingswanden met glas;
- Hoogwaardige klimaatinstallatie;
- Toiletgroep.
Overname van (een gedeelte van) losse inventaris kan eveneens besproken worden.

HUURTERMIJN
Dit betreft een onderhuur situatie waarbij het gehuurde tot en met 31 mei 2023 gehuurd kan worden.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

DUURZAAMHEID
Energielabel A.

BETALINGEN
Betaling van huur en de hiervoor verschuldigde BTW per maand vooruit te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 215,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
400 m2
In units vanaf:
330 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (30), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Danzigerbocht 45 in Amsterdam.

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Mercuriushaven (gemengd) in de buurt Westelijk Havengebied te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 400 m2 en ligt op Danzigerbocht 45 in Amsterdam.

 
Informatie aanvragen