Kantoor - Huur

Emmastraat 29 1071JB Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 4.000,- per maand

Emmastraat 29 1071JB Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Emmastraat 29 in Amsterdam

Kantoor - Huur
120 m2

Object
Dit hoogwaardige kantoorpand is gelegen aan de Emmastraat in Amsterdam-Zuid, in de buurt van het Concertgebouw, het Vondelpark en het Museumplein. Het gebouw heeft een eigentijdse en moderne uitstraling, en beschikt over een patio.

De omgeving wordt gesierd door de aanwezigheid van veel groen. In combinatie met een rijke diversiteit aan winkels, restaurants, musea, hotels en andere kantoorpanden vormt dit een zeer fijne werkomgeving.

Het object is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Bij het object en in de directe omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden.

Vloeroppervlakte
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ca. 120 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond.

Huurprijs
€ 4.000,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Geen servicekosten, huurder is zelf verantwoordelijk voor het regelen van G/W/L.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
Per direct.

Parkeren
Het is mogelijk één parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente.
Bij het Hilton Hotel (300m) is het mogelijk een parkeerplaats te huren.

Inventaris
Ter overname, in overleg.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is uitstekend te bereiken met eigen vervoer middels afslag S108 en S109. Niet alleen deze verbindingswegen, maar ook de snelweg A10 is binnen enkele minuten bereikt.

Per openbaar vervoer
Om de hoek van het object bevinden zich diverse bus- en tramhaltes. Deze haltes staan in goede verbinding met onder andere Centraal Station alsmede Schiphol en Amstelveen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 4.000,- per maand
oppervlakte:
120 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (101), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Emmastraat 29 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Museumkwartier te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 120 m2 en ligt op Emmastraat 29 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen