Kantoor - Huur

Franz Zieglerstraat 24 1087HN Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 145,- per m² / jaar

Franz Zieglerstraat 24 1087HN Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Franz Zieglerstraat 24 in Amsterdam

Kantoor - Huur
200 m2

Inspirerende kantoorruimte aan het water
Goed bereikbaar met OV en auto
Levendige omgeving met kantoren, winkels, wonen en horeca

Locatie
IJburg is een recente uitbreidingswijk van Amsterdam, gelegen op twee eilanden net buiten de Ringweg A10 Oost. Het Haveneiland is het grootste van de eilanden. Het wordt omgeven door het Steigereiland, de Rieteilanden, en het toekomstige Centrumeiland. Haveneiland heeft een dichte bebouwing die grotendeels bestaat uit gebouwen van drie of vier verdiepingen met op enkele plekken uitschieters tot twaalf lagen. Het stratenplan is opgezet als een 'grid': rechte straten met rechthoekige blokken, zoals ook in veel Amerikaanse steden gebruikelijk is. De straatnamen zijn vernoemd naar fotografen en filmers.

Het Haveneiland wordt aangemerkt als de meest levendige locatie met een optimale mix van kantoren, winkels, wonen en horeca. Zo zijn er in de directe omgeving thans gevestigd: Dok 48 Eten & Drinken, Krijn, Marina Club Amsterdam, IJscuypje. Bovendien is er de jachthaven waar het eiland haar naam aan te danken heeft. De Franz Zieglerstraat is direct aan deze jachthaven gelegen.

De IJtram (tramlijn 26) heeft zijn eindpunt op Haveneiland. Volgens de plannen wordt deze tramlijn in de toekomst doorgetrokken naar Centrumeiland, Middeneiland en Strandeiland. Ook de Oostelijke ontsluiting van IJburg is, tot de aanleg van het Centrumeiland, tijdelijk rechtstreeks met het Haveneiland verbonden.

Object
het betreft een kantoorruimte op de hoek van de derde verdieping van een kantoorverzamelcomplex. De representatieve kantoorunit is instapklaar en bestaat uit een grote ruimte met (spreek)kamers. De unit is onder andere voorzien van vloerbedekking, pantry en systeemplafondeilanden voorzien van inbouwspots. Opvallend is het prachtige uitzicht over de haven van IJburg.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer: Per auto is het object goed te bereiken; vanaf de ringweg A10 is het via de IJburglaan slechts enkele minuten rijden.
Openbaar vervoer: Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, dankzij een tramhalte (tramlijn 26 richting Amsterdam CS) op loopafstand. De tram rijdt in 15 minuten naar Amsterdam CS. Ook zijn er bushaltes voor onder andere lijnen 66 en 359, o.a. richting Amsterdam CS en Bijlmer Arena.

Parkeren
Het object beschikt over twee parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage.

Beschikbare vloeroppervlakte
Circa 200 m² v.v.o. (verhuurbare vloeroppervlakte) gelegen op de derde verdieping.

Opleveringsniveau
Het object wordt verhuurd in huidige staat en is onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- Huidige indeling middels tussenwanden;
- Systeemplafondeilanden voorzien van inbouwspots;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Pantry;
- Lift.

Huurprijs kantoorruimte
€ 145,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 1.500,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Beschikbaarheid
Per 1 januari 2018.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 145,- per m² / jaar
oppervlakte:
200 m2
Bouwjaar:
2008
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (227), Amstel III/Bullewijk (121), Burgwallen-Nieuwe Zijde (156), Grachtengordel-Zuid (118), Buiksloterham (111), Museumkwartier (107), Willemspark (88), De Weteringschans (85), Oostelijk Havengebied (84), Buitenveldert-West (79)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (73), Bedrijvengebied Zuidoost (40), Hamerstraat (40), Overamstel (30), Amstel Ii (25), Noord (22), Bedrijventerrein Cruquius (21), Amstel Business Park (17), Cornelis Douwesterrein (15), Hollandse Kade (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Franz Zieglerstraat 24 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt IJburg Zuid te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Franz Zieglerstraat 24 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen