Kantoor - Huur

Gedempt Hamerkanaal 129 1021KP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 550,- per maand

Gedempt Hamerkanaal 129 1021KP Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Gedempt Hamerkanaal 129 in Amsterdam

Kantoor - Huur
22 m2

Unieke kans op een kantoor met fantastisch uitzicht, een goede uitstraling en een gunstige ligging!
Dit is het moment voor uw bedrijf om een compacte ruimte te huren in een toonaangevend en industrieel complex in Amsterdam-Noord met uitzicht over het IJ.

Korte omschrijving De Overkant:
Het bedrijventerrein De Overkant, met gunstige ligging aan het IJ, is een plek waar mensen kunnen werken en recreëren. Het terrein betreft een voormalig fabriekscomplex en biedt ruimte voor diverse bedrijven, o.a. op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus.
De Overkant kenmerkt zich op een aantal manieren. Het is een bedrijfsterrein waar verschillende soorten ondernemers gevestigd zitten van mediabureaus, webhosting en -ontwikkeling tot foto- en filmstudio.
Daarnaast is er tevens de toonaangevende Kromhouthal die ruimte biedt aan diverse evenementen, congressen en bedrijfsfeesten. Direct aan het IJ ligt het populaire restaurant Stork.

Verhuurbare vloeroppervlakte:
kantoorruimte: ca. 22 m2 exclusief aandeel gemeenschappelijke ruimten;

De kantoorruimte is voorzien van:
- cv-installatie met radiatoren met GPS verbruiksmeters
- opbouwarmaturen
- collectieve toiletgroep per verdieping
- collectieve pantry
- kabelgoten per stramien voorzien van een dubbele wandcontactdoos en data-aansluiting met glasvezelinternetverbinding.
- intercominstallatie
- vloerafwerking vloerbedekking klaar
- wandafwerking as-is, nieuwe wanden behang klaar.

Bereikbaarheid:
Het terrein is fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) op 2 minuten lopen van het terrein, alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen. Halte Noorderpark van de NoordZuidlijn ligt op ongeveer 10 minuten lopen.De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.
Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Parkeren:
Sinds 1 juni 2018 moet er betaald worden voor het parkeren op de openbare weg. Er bestaat een mogelijkheid om separaat een parkeerplaats op het afgesloten terrein te huren.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 550,00 per maand exclusief btw en exclusief servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 35,- per m2 per jaar exclusief btw.

Huurtermijn:
Het betreft een huurovereenkomst voor bepaalde tijd. De einddatum is 31 december 2021

Huurbetaling:
per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en BTW.

Huurprijsaanpassing:
jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015=100)

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 550,- per maand
oppervlakte:
22 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (139), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gedempt Hamerkanaal 129 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Hamerstraat in de buurt Ijplein/Vogelbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 22 m2 en ligt op Gedempt Hamerkanaal 129 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen