Kantoor - Huur

Gustav Mahlerplein 105-115 1082MS Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.950,- per maand

Gustav Mahlerplein 105-115 1082MS Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Gustav Mahlerplein 105-115 in Amsterdam

Kantoor - Huur
18 m2 - 200 m2

Kantoorruimte huren Gustav Mahlerplein 109 (Amsterdam Zuidas)

Op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte op een prominente locatie aan de Zuidas, maar heb je deze nog niet gevonden? In dit kantoorgebouw ‘Symphony” zijn op de 25e, 26e en 27e verdieping nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Alle kantoorruimtes zijn gelegen om de kern van het gebouw en zijn dus voorzien van een adembenemend uitzicht over de stad. Ben je actief in de financiële branche en spreekt dit gebouw je aan? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur. Bezichtigen kan al binnen drie uur.

Hoogwaardige faciliteiten
In dit kantoorgebouw draait alles om comfort en luxe. Zo beschikt het gebouw over een bemande receptie in de entree van het gebouw en over meerdere bedrijfsrestauranten waar je een verse en gezonde lunch kan bestellen. De etages zelf zijn voorzien van ruime pantries en meerdere vergaderfaciliteiten waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden. Kom je met de auto richting het kantoor? Onder het gebouw bevindt zich een Qpark waar huurders een parkeerplaats kunnen huren. Kom je toch liever met de fiets naar kantoor? Dan parkeer je, je fiets gemakkelijk in de beveiligde fietsenstalling onder het gebouw.

Huurprijzen Symphony

In het gebouw is het mogelijk om vanaf twee personen een kantoorruimte te huren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kleinschalig kantoor met een oppervlakte van 18m² op een hoge etage aan de Zuidas? Deze ruimtes zijn al te huur vanaf € 1965,- per maand. Toch behoefte aan meer ruimte? Er zijn ook kantoren te huur van 27 m² welke te huur zijn tegen een maandelijks bedrag van € 2.950,- per maand. Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden binnen het gebouw? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

De Zuidas staat ook wel bekend als het Central Business District van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich meerdere internationale en nationale hoofkantoren van grote corporates. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend te noemen. Het gebouw is namelijk gelegen naast het station Amsterdam Zuid met snelle verbindingen naar onder andere Schiphol Airport, Amsterdam Centraal en Den Haag. Met de auto is de bereikbaarheid eveneens uitstekend. Binnen enkele minuten rijd je op de ringweg A10.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Gustav Mahlerplein?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.950,- per maand
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
18 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (134), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gustav Mahlerplein 105-115 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Buitenveldert-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Gustav Mahlerplein 105-115 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen