Kantoor - Huur

Haparandaweg 67C1 1013BD Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 895,- per maand

Haparandaweg 67C1 1013BD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Haparandaweg 67C1 in Amsterdam

Kantoor - Huur
64 m2

Sfeervolle unieke bedrijfsruimte (ca. 64 m2) op de derde verdieping gelegen in de Houthavens / Minerva Haven in Amsterdam, op loopafstand van de Spaarndammerstraat ( winkelstraat en tevens horeca gelegenheden).

INDELING
Entree, meterkast, garderobe, toilet, open keuken met vaatwasmachine en ijskast. De ruimte bestaat uit een werkkamer en een aparte spreekruimte.

BESTEMMING
Voor creatieve ondernemingen en ambachtelijke bedrijven. Zie voor meer informatie over de door het havenbedrijf gedefinieerde doelgroepen, de zogenaamde ARRA lijst.

LOCATIE
De Amsterdamse Minerva Haven (onderdeel van de houthavens) is een pure "stadshaven", een creatieve oase tussen het bruisende Amsterdamse centrum en het grootschalige havengebied.

Een plaats waar je zowel wordt geïnspireerd door het ruige industriële verleden, als door de stadse dynamiek. Het populaire gebied is volop in ontwikkeling en biedt onderdak aan diverse vooruitstrevende organisaties. Bovendien bevindt de monumentale binnenstad zich letterlijk op fietsafstand.

BEREIKBAARHEID
Met de auto bent u in ca. 8 minuten op de Ring A10 (afslag S101 of S102) en op ca. 15 minuten fietsafstand van het centrum (Centraal Station) en station Sloterdijk. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand

BIJZONDERHEDEN
- Lift aanwezig;
- Gesloten entree;
- Vloerverwarming ;
- Mooie afwerking;
- Energielabel A.

CONDITIES
- Huurprijs: € 895,- excl. btw, servicekosten en warmte, elektra en water;
- Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003. Aangevuld met extra bijzondere bepalingen;
- Er zal geopteerd worden voor btw-belaste verhuur. De huurder dient de bedrijfsruimte te gebruiken voor minstens 90 % voor omzet waarover hij btw moet betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te betalen aan de verhuurder van tenminste € 2.500,- (afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie).

VOORBEHOUD
- Goedkeuring verhuurder;
- De verhuurder is pas gebonden aan een huurder nadat zowel de huurder als de verhuurder de huurovereenkomst hebben getekend;
- The Port of Amsterdam moet toestemming geven voor het in gebruik geven aan een huurder, dit is een opschortende voorwaarde, als ze geen toestemming geven komt de overeenkomst tussen huurder en verhuurder te vervallen. De kosten die The Port of Amsterdam voor de toestemming in rekening brengt worden door de huurder en verhuurder ieder voor de helft betaald.

De toegevoegde plattegrond komt niet volledig overeen met de feitelijke situatie.

Genoemde indeling, tekst en maten en oppervlakte e.d. in de aanbieding of in de tekst en op de plattegrond(en) kunnen afwijken van de feitelijke situatie.

Deze Aanbieding tekst/ brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. U dient zelf tevens te rechercheren en te verifiëren met name ten aanzien van uw beoogd gebruik.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 895,- per maand
oppervlakte:
64 m2
Bouwjaar:
2013
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (232), Burgwallen-Nieuwe Zijde (161), Buiksloterham (129), Bedrijventerrein Sloterdijk (125), Buitenveldert-West (122), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (111), Westelijk Havengebied (97), Willemspark (96), De Weteringschans (87)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (41), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Cornelis Douwesterrein (28), Alfadriehoek (gemengd) (26), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Haparandaweg 67C1 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Mercuriushaven (gemengd) in de buurt Westelijk Havengebied te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 64 m2 en ligt op Haparandaweg 67C1 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen