Kantoor - Huur

Haparandaweg 67E4 1013BD Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.995,- per maand

Haparandaweg 67E4 1013BD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Haparandaweg 67E4 in Amsterdam

Kantoor - Huur
119 m2

Sfeervolle, unieke bedrijfsruimte (ca. 119 m2 VVO) gelegen op de begane grond en de entresol verdieping in de Houthavens / Minerva Haven in Amsterdam, op loopafstand van de Spaarndammerstraat (winkelstraat en tevens horeca gelegenheden).

INDELING
Entree, grote werkruimte met 2 pantry’s en 2 toiletten.
Met trap naar de entresol verdieping waar zich 2 werkruimtes bevinden.
1 Werkruimte is voorzien van 2 bergruimtes en een inbouwkast, deze werkruimte is ook toegankelijk vanaf de achterzijde.
De bedrijfsruimte is voorzien van een mooie lichte marmoleum vloer en op maat gemaakte vaste bureau bladen.

DOELGROEP BESTEMMING
Voor creatieve ondernemingen en ambachtelijke bedrijven. Zie voor meer informatie over de door het havenbedrijf gedefinieerde doelgroepen, de zogenaamde ARRA lijst.

LIGGING
De Amsterdamse Minerva Haven (onderdeel van de houthavens) is een pure "stadshaven", een creatieve oase tussen het bruisende Amsterdamse centrum en het grootschalige havengebied.
Een plaats waar je zowel wordt geïnspireerd door het ruige industriële verleden, als door de stadse dynamiek. Het populaire gebied is volop in ontwikkeling en biedt onderdak aan diverse vooruitstrevende organisaties. Bovendien bevindt de monumentale binnenstad zich letterlijk op fietsafstand.

Bereikbaarheid
'67' is uitstekend bereikbaar.
Met de auto bent u in ca. 8 minuten op de Ring A10 (afslag S101 of S102) en op ca. 15 minuten fietsafstand van het centrum (Centraal Station) en station Sloterdijk. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
* De bedrijfsruimte is direct toegankelijk vanaf de straat, maar ook via achterzijde vanaf entresol verdieping;
* Mooie hoge planfonds (een vide);
* Lift aanwezig;
* Vloerverwarming;
* Mooie afwerking;
* Energielabel A.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
De huurprijs bedraagt € 1.995,- en is exclusief btw, elektra, verwarmingskosten en servicekosten.

De minimale huurperiode is 5 jaar. Indien een huurder een kortere huurperiode wenst zal de huurprijs hoger zijn dan de genoemde huurprijs.

Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model van 30 januari 2015. Aangevuld met extra bijzondere bepalingen.

Zekerheidstelling
Huurder dient een waarborgsom te betalen aan de verhuurder ter hoogte van minimaal twee maanden huur inclusief btw en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Btw
Er zal geopteerd worden voor btw belaste verhuur. De huurder dient de bedrijfsruimte te gebruiken voor minstens 90% voor omzet waarover hij btw moet betalen.

Voorbehouden:
- Goedkeuring verhuurder;
- De verhuurder is pas gebonden aan een huurder nadat zowel de huurder als de verhuurder de huurovereenkomst hebben getekend;
- The Port of Amsterdam moet toestemming geven voor het in gebruik geven aan een huurder, dit is een opschortende voorwaarde, als ze geen toestemming geven komt de overeenkomst tussen huurder en verhuurder te vervallen. De kosten die The Port of Amsterdam voor de toestemming in rekening brengt worden door de huurder en verhuurder ieder voor de helft betaald.

Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever c.q. verhuurder uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Genoemde indeling, tekst en maten en oppervlakte e.d. in de aanbieding of in de tekst en op de plattegrond(en) kunnen afwijken van de feitelijke situatie.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.995,- per maand
oppervlakte:
119 m2
Bouwjaar:
2013

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Burgwallen-Nieuwe Zijde (163), Buiksloterham (130), Bedrijventerrein Sloterdijk (124), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (96), Oostelijk Havengebied (90)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Cornelis Douwesterrein (28), Alfadriehoek (gemengd) (26), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Haparandaweg 67E4 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Westelijk Havengebied te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 119 m2 en ligt op Haparandaweg 67E4 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen