Kantoor - Huur

Herengracht 352 1016CG Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 1.500,- per maand

Herengracht 352 1016CG Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Herengracht 352 in Amsterdam

Kantoor - Huur
37 m2 - 82 m2

Object
Het monumentale pand is recent geheel zeer hoogwaardig gerenoveerd waarbij momenteel het souterrain en de bel-etage voor verhuur beschikbaar zijn. Deze ruimten worden geheel compleet voorzien van alle gemakken opgeleverd aan huurder. Onder andere voorzien van vloerafwerking, verlichting, sanitair, een volledige keuken en wandafwerking. Beide verdiepingen zijn daarbij voorzien van tussenmeters voor het elektra. De twee verdiepingen zijn separaat of als één geheel te huur.

Locatie
Het pand is gelegen aan de grachtengordel van Amsterdam, midden in het centrum. Deze omgeving kenmerkt zich door de historische en monumentale panden uit de Gouden Eeuw. Verder bevinden zich vele horecagelegenheden op loopafstand. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, zowel met de tram als metro. Vanaf het Centraal Station is het nog maar 10 minuten reizen.

Vloeroppervlakte
Het totaal beschikbare vloeroppervlak bedraagt ca. 82 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over de volgende twee verdiepingen:
- Souterrain: ca. 45 m² ;
- Bel-etage: ca. 37 m² .

De beide verdiepingen zijn separaat of als één geheel te huur.

Huurprijs
Per verdieping € 1.500,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
€ 20,- per m² per jaar, exclusief BTW, op voorschotbasis met betrekking tot gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het object is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het Centraal Station en de Zuidas zijn snel te bereiken door middel van de Noord/Zuidlijn. Schiphol is binnen een halfuur te bereiken met het openbaar vervoer.

Per auto
Het object is ook goed bereikbaar vanaf de ringweg A10 en de verbindingsweg S100, zowel de Zuidas als Amsterdam Centraal zijn zeer makkelijk te bereiken. Door de uitvalswegen als de Wibautstraat en de Stadhouderskade is de verbinding met de rest van de stad erg goed.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.500,- per maand
Totale oppervlakte:
82 m2
In units vanaf:
37 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (139), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herengracht 352 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Grachtengordel-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 82 m2 en ligt op Herengracht 352 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen