Kantoor - Huur

Hessenbergweg 109 1101BS Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 650,- per maand

Hessenbergweg 109 1101BS Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hessenbergweg 109 in Amsterdam

Kantoor - Huur
30 m2 - 588 m2

Kantoorruimte te huur Hessenbergweg 109 (Amsterdam–Zuidoost)

Op deze gewilde locatie in Amsterdam-Zuidoost vind je dit representatieve, vrijstaande kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is gelegen op een markante zichtlocatie aan de Hessenbergweg 109. Voor de verhuur zijn op flexibele voorwaarden meerdere kantoorruimtes beschikbaar. Dit gebied in Amsterdam Zuidoost is aan het transformeren van een monofunctioneel naar eenmultifunctioneel gebied met kantoren, woningen en vrijetijdsvoorzieningen.

Faciliteiten

In het kantoorgebouw is het mogelijk om een privékantoor te huren en kan je als organisatie gebruik maken van de faciliteiten die het kantoorgebouw te bieden heeft. Als je een vergadering wilt organiseren, dan kan er gebruik gemaakt worden van de vergaderzalen. Daarnaast is er op elke verdieping een ruime pantry en een lounge. Wil je lunchen op kantoor? Op de begane grond is een bedrijfsrestaurant waar je kan lunchen. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een omsloten parkeerterrein waar geparkeerd kan worden.

Huurprijzen

In dit gebouw huur een privékantoor waarbij de volgende services zijn inbegrepen: snel internet door middel van glasvezelverbinding, Wifi en het kantoor is 24/7 toegankelijk. Ook is het mogelijk om bij de kantoorruimte meubilair te huren. Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf 30 m² kantoorruimte, voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 600,-. Op zoek naar iets groters? Het is mogelijk om kantoren van 50 m² of groter te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw aan de Hessenbergweg 109 ligt in het kantorenpark Amsterdam Zuidoost. De bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Kom je met openbaar vervoer naar kantoor? Het gebouw ligt op enkele minuten van het metrostation Bullewijk. Dit metrostation heeft aansluiting met treinstation Amsterdam Bijlmer Arena en station Amsterdam Holendrecht. Kom je met de auto naar kantoor? binne enkele minuten rijd je op de A9 en de A2

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Hessenbergweg 109?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 650,- per maand
Totale oppervlakte:
588 m2
In units vanaf:
30 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (139), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93), De Weteringschans (90), Nieuwmarkt/Lastage (82)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Buiksloterham / Papaverweg (41), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Industrieterrein Uithoorn (29), Bedrijventerrein Cruquius (22), Noord (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hessenbergweg 109 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijvengebied Zuidoost in de buurt Amstel III/Bullewijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 588 m2 en ligt op Hessenbergweg 109 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen