Kantoor - Huur

Hogeweg 42 1098CD Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.095,- per maand

Hogeweg 42 1098CD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hogeweg 42 in Amsterdam

Kantoor - Huur
54 m2

Een unieke zelfstandige kantoorruimte te huur aangeboden op een prachtige hoek aan het plein, centraal in het hart van de geliefde Watergraafsmeer. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en het souterrain van een gerenoveerd herenhuis, met een totaal oppervlakte van 54m² (NEN-2580).

Bijna alle denkbare voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals bijvoorbeeld een breed scala aan gezellige winkels, (basis)scholen, parken en sportfaciliteiten. Leuke cafés en restaurants zijn in de omgeving in ruime mate aanwezig en voor ontspanning is Park Frankendael om de hoek gelegen. De winkelstraat Linnaeusstraat/Middenweg, het recent geopende winkelcentrum Oostpoort en het Christiaan Huygensplein liggen allemaal in de directe nabijheid.

De kantoorruimte is reeds gerenoveerd in 2019, en voorzien van een toilet en vloerverwarming wat is aangesloten op de nieuwe Intergas CV ketel.

Algemeen

Kantoorruimte: circa. 54 m2 (NEN 2580)

Huurprijs: €1.095,- per maand excl. g/w/l

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hogeweg 42 A in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Parkeren is mogelijk via het vergunningstelsel van gemeente Amsterdam.

Ligging en bereikbaarheid

Uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. De snelwegen A-1, A-2 en Ring A-10 zijn eenvoudig bereikbaar. Centraal gelegen te midden van maar liefst drie NS stations te weten Amstelstation, station Science park en het Muiderpoortstation. Tevens zijn er diverse tram-, metro- en busverbindingen. Liever op de fiets? In minder dan 10 minuten fietsen is bijvoorbeeld het centrum bereikbaar.

Bestemming

Bestemmingsplan Middenmeer I & II, gemengd 2. Toegestaan zijn detailhandel, kantoor, zakelijke dienstverlening, consumentverzorgende- en maatschappelijke dienstverlening.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs: €1.095,- per maand excl. g/w/l
Huurtermijn: 2+2 jaar
Servicekosten: In overleg
Aanvaarding: Per direct
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hogeweg 42 A in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.095,- per maand
oppervlakte:
54 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (232), Amstel III/Bullewijk (133), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (134), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Bedrijventerrein Sloterdijk (106), Willemspark (97), Westelijk Havengebied (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (44), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hogeweg 42 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Middenmeer te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 54 m2 en ligt op Hogeweg 42 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen