Kantoor - Huur

Honthorststraat 8 1071DD Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 85.000,- per jaar

Honthorststraat 8 1071DD Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Honthorststraat 8 in Amsterdam

Kantoor - Huur
175 m2

FOR ENGLISH SEE BELOW:

Wij bieden een uniek, luxe kantoor voor lange termijn te huur aan op een van de beste locaties in Amsterdam Oud-Zuid: Honthorststraat 8-A, 1071DD te Amsterdam.

Het gebouw aan de Honthorststraat 8 ondergaat momenteel een volledige renovatie en zal op de gehele begane grond en souterrain een zeer indrukwekkende kantoorruimte bieden, plus buitenruimte op het zuidwesten.

De renovatie is uitgevoerd in nauwe samenwerking met de Monumenten Commissie van de gemeente Amsterdam om ervoor te zorgen dat de prachtige originele elementen zorgvuldig zijn gerestaureerd en behouden zijn gebleven binnen het ontwerp.

Het totaal verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 175 m2 vvo.

De kantoorindeling biedt flexibiliteit om aan meerdere wensen te voldoen en wordt volledig uitgerust opgeleverd dit houdt in:

- Inbouwspots en kroonluchters
- Inbouwkasten met veel bergruimte
- Luxe keuken
- Visgraat eiken parketvloer op de begane grond
- Gietvloer in betonstijl op de benedenverdieping
- Buiten ruimte
- Drie aparte toiletten en de mogelijkheid om een aparte doucheruimte te creëren.

De beschikbare 3D-impressies en plattegronden geven de ruimte en het ontwerp nauwkeurig weer en we beginnen met bezichtigingen op 1 juli voor een verhuisdatum van 1 september 2021.

Indien u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Honthorststraat 8a in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

ENGLISH

We are offering a unique, luxurious office for long-term rental in one of the best locations in Amsterdam Old-South:

Honthorststraat 8-A, 1071DD in Amsterdam.

The building at Honthorststraat 8 is currently undergoing a full renovation and will provide extremely impressive office space on the entire ground and lower ground floors, plus South-West facing outside terrace space.

The renovation has been carried out in close collaboration with the Amsterdam Monumental Aesthetic Committee to ensure the stunning original features have been meticulously restored and retained within the design.

The total lettable floorspace will be ca.175m2 LFA.

The office layout provides flexibility to suit multiple needs and will be delivered fully fitted, meaning:

- Spot lighting and chandeliers
- Built in joinery
- Luxury kitchen
- Herringbone Oak Parquet flooring throughout the ground floor
- Concrete-style cast floor on the lower ground
- Outside decked terrace space
- Plus, three separate toilets and the possibility to create a separate shower room.

The available 3D impressions and floorplans accurately depict the space and design, and we will be starting to conduct viewings 1st July for a move-in date of 1st September 2021.

Please register your interest here.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 85.000,- per jaar
oppervlakte:
175 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (134), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Honthorststraat 8 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Museumkwartier te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 175 m2 en ligt op Honthorststraat 8 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen