Kantoor - Huur

Hoogoorddreef 131 1101BB Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.375,- per maand

Hoogoorddreef 131 1101BB Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hoogoorddreef 131 in Amsterdam

Kantoor - Huur
110 m2

Multifunctionele kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping van een representatief pand aan de Hoogoorddreef te Amsterdam. Door haar moderne uitstraling en functionele indeling biedt deze kantoorruimte voor circa 10 personen met name voor ondernemers in de MKB-sector uitstekende perspectieven. De meubels kunnen zonder meerprijs gebruikt worden.

==============================

Kantoorruimte:circa. 110 m2

Bouwjaar: 2007

Huurprijs kantoorruimte: € 1375,- per maand exclusief BTW
Huurprijs parkeerplaatsen: € 100,- per parkeerplaats per maand exclusief BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoogoorddreef 131 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===============================

Parkeren

Bij de kantoorruimte zijn 2 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Locatie

Hoogoorddreef, Amsterdam ligt op een top locatie! In de nabije omgeving zijn gelegen het Stadion Amsterdam ArenA, de ArenA winkelboulevard, Pathé bioscopen, de Heineken Music Hall, Ziggo Dome alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. Daarnaast bevinden zich diverse grote ketens waaronder ING, BT, Huawei, Deutsche Bank, Cisco Systems, Adidas en Honeywell.

Het bedrijfspand is gelegen aan de Hoogoorddreef in Amsterdam. De locatie kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van- en naar het centrum van Amsterdam. De op- en afritten van de A2 en A9 bevinden zich op 3 autominuten afstand.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 200 meter afstand en Station Amsterdam Arena ligt op 750 meter afstand!

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘Staat van Inrichtingen’ en dienstverlenende kantoren toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie met camera's
- Aluminium/ glazen scheidingswanden
- Cv-installatie met wandradiatoren
- Dubbele toiletruimte met douche
- Elektronische deur opener met druppel
- Internet- en telefonieaansluiting
- Glasvezel tot 1000 mbit/s mogelijk
- Garderobe
- Pantry voorzien van een oven, magnetron, vaatwasser en koelkast
- Ramen tot 90 graden te openen
- Spotverlichting met afstandsbediening
- Steentapijt Expoxyvloer
- Stucwerkwanden

Huurcondities

Huurprijs kantoorruimte: € 1.375,- per maand excl. BTW
Huurprijs parkeerplaatsen: € 100,- per parkeerplaats per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader overeen te komen
Aanvaarding: per direct
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

===============================

Kortom een zeer representatief pand met volop mogelijkheden op een toplocatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoogoorddreef 131 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.375,- per maand
oppervlakte:
110 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Amstel III/Bullewijk (131), Burgwallen-Nieuwe Zijde (161), Buitenveldert-West (122), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (113), Willemspark (96), De Weteringschans (88), Oostelijk Havengebied (87), Nieuwmarkt/Lastage (78)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (66), Bedrijvengebied Zuidoost (43), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Industrieterrein Uithoorn (32), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Bedrijventerrein Cruquius (22), Noord (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hoogoorddreef 131 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijvengebied Zuidoost in de buurt Amstel III/Bullewijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 110 m2 en ligt op Hoogoorddreef 131 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen