Kantoor - Huur

Hugo de Vrieslaan 33 1097EE Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.300,- per maand

Hugo de Vrieslaan 33 1097EE Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hugo de Vrieslaan 33 in Amsterdam

Kantoor - Huur
90 m2

Gelegen in de Watergraafsmeer bieden wij een casco winkelruimte/bedrijfsruimte/praktijkruimte aan ter grootte van 90 m² VVO.

OBJECT
Het betreft een casco commerciële ruimte gelegen aan de Hugo de Vrieslaan 33. Het nieuwbouw blok waar de winkelruimte onderdeel van is, wordt samen met 40 vrije sector woningen opgeleverd. De buitengevels worden gekenmerkt door abstract metselwerk en minimaal kleurgebruik.

LOCATIE OBJECT
De commerciële ruimte ligt op loopafstand vanaf de Middenweg, dé verkeersader om in of uit Amsterdam te komen. Op loopafstand bevindt zich een grote diversiteit aan winkels o.a. het Christiaan Huygensplein, recreatievoorzieningen en park Frankendael is voor de deur.

BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer: Goed bereikbaar middels het openbaar vervoer, met een tram- en bushalte op loopafstand (Middenweg). Het NS station (Amstelstation) is op vijf fietsminuten afstand gelegen.
Eigen vervoer: De Ringweg A10 is op enkele autominuten afstand gelegen.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk aan de openbare weg. Ook zijn er binnen 13 minuten lopen 5 parkeergarages/terreinen te vinden.

BESTEMMING
Toegestaan is onder andere:
- Detailhandel.

OPPERVLAKTE
Circa 90 m² VVO verdeeld over begane grond en soutterain.

HUURPRIJS
€ 1.300,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar met verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur en voorschot servicekosten inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
Model verhuurder, gebaseerd op ROZ model 2012.

BESCHIKBAARHEID
Nader overeen te komen. Verwachting begin 2020

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.300,- per maand
oppervlakte:
90 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (232), Amstel III/Bullewijk (134), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Bedrijventerrein Sloterdijk (107), Willemspark (97), Westelijk Havengebied (94)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (45), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hugo de Vrieslaan 33 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Frankendael te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 90 m2 en ligt op Hugo de Vrieslaan 33 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen