Kantoor - Huur

John M. Keynesplein 12-46 1066EP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.717,- per maand

John M. Keynesplein 12-46 1066EP Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op John M. Keynesplein 12-46 in Amsterdam

Kantoor - Huur
80 m2 - 900 m2

Kantoorruimte huren John M. Keynesplein 12-46 (Amsterdam Riekerpolder)

Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving in Amsterdam, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje op deze creatieve hub in het gebied Riekerpolder. Op deze locatie is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden een eigen kantoor te huren. Je kunt als huurder gebruik maken van alle faciliteiten binnen het gebouw. Wil je de ruimte bezichtigen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Bezichtigen kan al binnen drie uur.

Faciliteiten B.2

Als je een kantoor zoekt waar alle faciliteiten beschikbaar zijn onder een dak, dan sluit dit gebouw uitstekend op jouw wensen aan. Het gebouw beschikt namelijk over een bemande receptie die jou en je klanten ontvangt en de post voor je verwerkt. Wil je lunchen op kantoor? Dat kan. Het gebouw beschikt over uitgebreide coffee bar waar je een verse lunch kan bestellen of kan genieten van een verse kop koffie. Daarnaast zijn er in het gebouw verschillende lounges beschikbaar. Wil je een vergadering organiseren? Dat is geen probleem. Er zijn namelijk meerdere vergaderzalen welke per uur of dag deel te huur zijn. Kom je met de auto richting het kantoor? Onder het gebouw is een ruime parkeergarage gelegen waar tegen betaling een parkeerplaats bij de kantoorruimte gehuurd kan worden.

Huurprijzen John M. Keynesplein 12-46

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoor te huren van elk formaat, aansluitend op jouw wensen. te huren die aansluiten op jouw wensen. Neem bijvoorbeeld een kantoor van 80m2, al te huur vanaf €2.717,- per maand. Toch liever een grotere kantoorruimte? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid.

Het gebouw is gelegen op een dynamische locatie in het gebied Riekerpolder. In de omgeving zijn diverse toonaangevende bedrijven gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan IBM, Knab en PwC. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend te noemen. Met de auto is de ringweg A10 binnen twee minuten bereikbaar. Daarnaast ligt metrostation Henk Sneevliet op enkele minuten lopen. Ook zijn er in de directe omgeving meerdere bushaltes gelegen welke onder andere een aansluiting hebben met het Bos en Lommerplein en het Mercatorplein.

Huur jij binnenkort ook een moderne kantoorruimte aan de John M. Keynesplein 12-46?
Neem snel een kijkje. Plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.717,- per maand
Totale oppervlakte:
900 m2
In units vanaf:
80 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Amstel III/Bullewijk (129), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van John M. Keynesplein 12-46 in Amsterdam.

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Sloten- en Riekerpolder te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 900 m2 en ligt op John M. Keynesplein 12-46 in Amsterdam.

 
Informatie aanvragen