Kantoor - Huur

Karel du Jardinstraat 61-65 1073TB Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 185,- per m² / jaar

Karel du Jardinstraat 61-65 1073TB Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Karel du Jardinstraat 61-65 in Amsterdam

Kantoor - Huur
361 m2

Object
Karel du Jardinstraat 61 63 werd begin jaren ‘20 gerealiseerd. In 1976 werd het gebouw aan de oostzijde uitgebreid met nummer 65. Door de jaren heen heeft het gebouw verschillende bestemmingen gehad, van een confectieatelier van C&A tot een stadsdeelkantoor van de gemeente Amsterdam.

De gehele gevel is gerenoveerd, de raamkozijnen zijn vervangen met aluminium kozijnen en voorzien van HR++ glas. Het hele gebouw is gasloos en is daarnaast geheel geïsoleerd met hoogwaardige materialen.

De 1e tot en met 4 e verdieping hebben een woonfunctie. De begane grond is bedoeld als kantoorruimte met een maatschappelijke bestemming. De begane grond is getransformeerd tot een kantoorruimte met een open karakter. Door het samenvoegen van gevelopeningen en het doortrekken van de vloer is er een lichte, representatieve ruimte ontstaan.

Het gebouw is gelegen in het populaire stadsdeel de Pijp. Het gebouw ligt op een minuut van het Van der Helstplein waar diverse gezellige restaurants en cafés te vinden zijn. Tevens is de Albert Cuypmarkt op zeven minuten loopafstand waar allerlei kraampjes en horecagelegenheden te vinden zijn.

Vloeroppervlakte
Op de begane grond is voor de verhuur een unit van 361 m² VVO beschikbaar.

Huurprijs
Maatschappelijke ruimte
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW compensatie en servicekosten.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
5 jaar.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het gebouw is goed bereikbaar met de Noord/Zuidlijn vanaf het Centraal Station of Station Zuid. De metrohalte ligt op zeven minuten loopafstand. De halte voor tramlijn 3, 7 en 9 is op vier minuten loopafstand vanaf Karel du Jardinstraat 61- 65.

Per auto
Het gebouw is eveneens goed bereikbaar via de ringweg A10. Met de Europaboulevard als dichtstbijzijnde verkeersader is de afslag s109 circa vijf minuten rijden. Het gebouw ligt op minder dan 20 minuten van Schiphol Airport en op een kwartier van het Centraal Station.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 185,- per m² / jaar
oppervlakte:
361 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Karel du Jardinstraat 61-65 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwe Pijp te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 361 m2 en ligt op Karel du Jardinstraat 61-65 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen