Kantoor - Huur

Keizersgracht 64 1015CS Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.350,- per maand

Keizersgracht 64 1015CS Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Keizersgracht 64 in Amsterdam

Kantoor - Huur
20 m2 - 300 m2

Kantoorruimte te huur Keizersgracht 64 (Amsterdam Centrum)

Ben je met jouw organisatie op zoek naar kantoorruimte op de grachtengordel? Op deze unieke locatie aan de Keizersgracht 64 zijn nog enkele kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorgebouw is gelegen in het gebied Grachtengordel West. In de directe omgeving van het gebouw zijn talloze restaurants en andere vrijetijdsvoorzieningen gelegen. Mede hierdoor is deze locatie te omschrijven als een dynamische locatie waar wonen, werken en vrijetijdsvoorzieningen samenkomen.

Faciliteiten

In dit kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij alle faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs. Denk hierbij aan het gebruik van een van de vergaderzalen, receptie service, dagelijkse schoonmaak van de kantoorruimte en de kantoorruimtes zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast word ook de post voor je verwerkt en indien gewenst de telefoon voor je beantwoord.

Huurprijzen

Voor de verhuur is momenteel circa 100 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over vier units. Deze units zijn gelegen op de eerste en de vierde verdieping. De units hebben een metrage van 20 m² v.v.o. kantoorruimte en zijn al te huur vanaf € 1.350,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid.

Als je met jouw organisatie op zoek bent naar een kantoorruimte op een bruisende locatie op de grachtengordel, dan past dit kantoor goed bij jouw wensen. Ook de bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend. Op één minuut lopen ligt de bus- en tramhalte Nieuwezijds Kolk en het treinstation Amsterdam Centraal is binnen zeven minuten lopen bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Keizersgracht 64?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.350,- per maand
Totale oppervlakte:
300 m2
In units vanaf:
20 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Amstel III/Bullewijk (131), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Keizersgracht 64 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Grachtengordel-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 300 m2 en ligt op Keizersgracht 64 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen