Kantoor - Huur

Keizersgracht 97 1015CH Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 5.000,- per maand

Keizersgracht 97 1015CH Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Keizersgracht 97 in Amsterdam

Kantoor - Huur
30 m2 - 200 m2

Kantoorruimte te huur Keizersgracht 97-99 (Amsterdam Centrum)

Ben je met jouw organisatie op zoek een kantoorruimte op de grachtengordel? Op deze unieke locatie aan de Keizersgracht 97-99 zijn nog enkele kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorgebouw is gelegen in de wijk Grachtengordel West. In de directe omgeving van het gebouw zijn talloze restaurants en andere vrijetijdsvoorzieningen gelegen. Mede hierdoor is deze locatie te omschrijven als een dynamische locatie waar wonen, werken en vrijetijdsvoorzieningen samenkomen.

Faciliteiten Keizersgracht 97-99

In dit kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij alle faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs. Denk hierbij aan het gebruik van een van de vergaderzalen, receptie service, dagelijkse schoonmaak van de kantoorruimte en de kantoorruimtes zijn 24/7 toegankelijk. Daarnaast word ook de post voor je verwerkt en indien gewenst de telefoon voor je beantwoord.

Huurprijzen.

Voor de verhuur is momenteel circa 100 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de begane grond, voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van circa € 5.000,- per maand. Op zoek naar een kleinere kantoorruimte? Dat kan. Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf 20 m². Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid.

Als je met jouw organisatie op zoek bent naar een kantoorruimte op een bruisende locatie op de grachtengordel, dan past dit kantoor goed bij jouw wensen. Ook de bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend. Op drie minuten lopen ligt bus- en tramhalte Nieuwezijds Kolk en het treinstation Amsterdam Centraal is binnen tien minuten lopen bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Keizersgracht 97-99?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 5.000,- per maand
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
30 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Amstel III/Bullewijk (134), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Keizersgracht 97 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Grachtengordel-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Keizersgracht 97 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen