Kantoor - Huur

Kraanspoor 46 1033SE Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 220,- per m² / jaar

Kraanspoor 46 1033SE Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Kraanspoor 46 in Amsterdam

Kantoor - Huur
330 m2

Object
Kraanspoor is gevestigd in Amsterdam-Noord, direct aan het IJ en heeft een prachtig uitzicht op de waterkant en het centrum van Amsterdam. In de omgeving van het object zitten o.a. Red Bull, Shell en MTV gevestigd. Restaurant Loetje aan het IJ bevindt zich direct naast het kantoor.

Vloeroppervlakte
Er zijn in totaal 12 werkplekken beschikbaar, welke uit een geheel eigen ruimte bestaat. De bureaus staan ruim opgesteld en iedereen kan minimaal 1,5 meter van elkaar af zitten. Huurders kunnen de twee vergaderruimten en de keuken in overleg met de hoofdhuurder gebruiken. Koffie en thee is inbegrepen en men kan intekenen op de lunch voor € 6,00 per persoon per dag. Dit betreffen dagverse lunches. Er is WiFi aanwezig.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 220,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Werkplek
€ 250,- per werkplek per maand, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen
€ 1.500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.
Er zijn drie niet gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein voor het gebouw.

Aanvaarding
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurtermijn
Het betreft onderverhuur tot uiterlijk 30 februari 2023.

Bijzonderheden
Er wordt een overnamesom gevraagd voor het inbouwpakket.

Bereikbaarheid
Per auto Het object kraanspoor is in circa 5 minuten bereikbaar vanaf de afslag S118 van de Ringweg A10 rond Amsterdam, waar vandaan snelwegen A1, A2, A4 en A9 kunnen worden bereikt. Vanaf het centrum is Amsterdam Noord te bereiken via de IJ-tunnel, de afstand tussen het centrum van Amsterdam en Amsterdam Noord is ongeveer 6 kilometer.

Per openbaar vervoer
Vrijwel direct naast Kraanspoor is een halte van de veerdienst (NDSM-veer). Op loopafstand is een bushalte waar buslijnen 35, 37, 38, 91 en 94 stoppen. Vanaf Kraanspoor is per openbaar vervoer het centrum van Amsterdam te bereiken in circa 20 minuten. Met de gratis pont van het GVB ben je in tien minuten van het Centraal Station op de NDSM-werf. In de spitsuren vaart de pont vier keer per uur.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 220,- per m² / jaar
oppervlakte:
330 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (234), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kraanspoor 46 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 330 m2 en ligt op Kraanspoor 46 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen