Kantoor - Huur

Kraijenhoffstraat 137 1018RG Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 235,- per m² / jaar

Kraijenhoffstraat 137 1018RG Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Kraijenhoffstraat 137 in Amsterdam

Kantoor - Huur
85 m2

Gelegen aan de oostelijke zijde van het centrum ligt dit hoogwaardige kantoorgebouw. Het voormalige schoolgebouw is in 2014 ingrijpend gerenoveerd en voorzien van diverse energiebesparende voorzieningen zoals (gedeeltelijk) extra energiezuinige beglazing en zonnepanelen. Zodoende beschikt het kantoorgebouw hedendaags over energielabel A. Uniek aan dit gebouw is het dakterras, welke fungeert als plek om te ontspannen of informeel te vergaderen.

Het object bevindt zich in de populaire Czaar Peterbuurt, onderdeel van de Oostelijke Eilanden, nabij de Piet Heintunnel. De Czaar Peterstraat biedt diverse winkels, gezellige bars, goede restaurants en andere voorzieningen. De locatie kenmerkt zich als een gecombineerd woongebied waar diverse kleinschalige en representatieve kantoren/bedrijven zijn gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De Ringweg A10-Oost is binnen enkele minuten per auto bereikbaar door via de Piet Heintunnel.
Per openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is deze locatie eveneens goed bereikbaar. De nabijgelegen tramhaltes Eerste Leeghwaterstraat en Rietlandpark bieden middels tramlijnen 10 en 26 een directe verbinding met het Centraal Station. Verder biedt bushalte Het Funen met buslijn 22 een goede Oost-West verbinding.

VLOEROPPERVLAKTE
Circa 86 m² v.v.o. kantoorruimte, inclusief een gemeenschappelijk dakterras.

PARKEREN
Parkeren aan de openbare weg is mogelijk met een parkeervergunning op basis van circa €277,- per 6 maanden.
Daarnaast is er in de nabijheid een parkeergarage gelegen. Deze openbare parkeergarage behoort niet tot het gehuurde, maar kan wel gebruikt worden door buurtbewoners en kantoorgebruikers. Een parkeerplaats in deze parkeergarage kan gehuurd worden voor €150,- per maand, exclusief BTW.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: €235,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW (o.a. inbegrepen: elektriciteit, gas, water, onderhoud van installaties, schoonmaakkosten).
Huurder is zelf verantwoordelijk voor het aanleggen van een internet- of glasvezelverbinding.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
Het object wordt in huidige staat opgeleverd, welke onder andere voorzien is van:
- Industrieel plafond met verlichtingsarmaturen;
- Gietvloer;
- Pantry;
- Gedeelde sanitaire voorzieningen, inclusief douche;
- Intercom;
- Gemeenschappelijk dakterras;
- In overleg is een gemeubileerde oplevering mogelijk.
Het gehuurde is 24/7 toegankelijk voor eindgebruiker(s).

HUURTERMIJN
Dit betreft een onderhuurperiode waarbij het gehuurde tot 1 juli 2021 gehuurd kan worden. Langere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor het einde van een huurtermijn.

DUURZAAMHEID
Energielabel A.

BETALINGEN
Betaling van huur en de hiervoor verschuldigde BTW per kwartaal vooruit te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 235,- per m² / jaar
oppervlakte:
85 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (131), Buiksloterham (136), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (121), Bedrijventerrein Sloterdijk (116), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (47), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (31), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kraijenhoffstraat 137 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oostelijke Eilanden/Kadijken te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 85 m2 en ligt op Kraijenhoffstraat 137 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen