Kantoor - Huur

Laan van Vlaanderen 257 1066JL Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 1.200,- per maand

Laan van Vlaanderen 257 1066JL Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Laan van Vlaanderen 257 in Amsterdam

Kantoor - Huur
90 m2

OBJECT
Het betreft een kantoor-/bedrijfsruimte van circa 90 m² gelegen op de begane grond van een multifunctioneel complex. Het complex beschikt over enkele kantoor-/bedrijfsruimten alsmede woningen op de begane grond met daarnaast woningen op bovengelegen verdiepingen. De ruimte beschikt onder andere over een pantry, toilet en douche.

LOCATIE OBJECT
Het object is op een zichtlocatie gelegen in een woonomgeving te Nieuw Sloten, in de nabijheid van het Slotervaart Ziekenhuis en de Rieker Polder, op de hoek Laan van Vlaanderen/Sint-Truidenstraat. Tevens ligt het Belgiëplein (Winkelcentrum Nieuw Sloten) op een steenworp afstand. In de directe omgeving bevindt zich winkelcentrum Belgiëplein.

BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer: Goede bereikbaarheid, tramlijn 2 stopt op loopafstand van het object. Deze rijdt tussen Station Sloterdijk en Amsterdam CS. Tevens is een bushalte (meerdere lijnen) in de directe nabijheid gelegen.
Eigen vervoer: Goede bereikbaarheid vanaf de ringweg A10, afslag S107 (Henk Sneevlietweg) en vanaf de A4, afslag via de Anderlechtlaan.

PARKEREN
Voldoende parkeermogelijkheden langs de openbare weg.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object is onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- laminaat vloer;
- systeemplafond voorzien van inbouwspots;
- pantry;
- toilet;
- douche.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
Circa 90 m² gelegen op de begane grond.

HUURPRIJS
€ 1.200,00 te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst wordt aangegaan op basis van het model van verhuurder (gebaseerd op ROZ model 2003).

HUURTERMIJN
5 of 10 jaar met verlengingsmogelijkheden van telkens 5 jaar.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie conform model verhuurder (gebaseerd op het ROZ model) ter grootte van 3 maanden huur, BTW en servicekosten.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.200,- per maand
oppervlakte:
90 m2
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (231), Burgwallen-Nieuwe Zijde (159), Buiksloterham (129), Bedrijventerrein Sloterdijk (124), Buitenveldert-West (122), Grachtengordel-Zuid (120), Museumkwartier (109), Willemspark (95), Westelijk Havengebied (94), Amstel III/Bullewijk (80)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijventerrein Schinkel (50), Bedrijvengebied Zuidoost (41), Hamerstraat (40), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Mercuriushaven (gemengd) (34), Sloterdijk I (34), Overamstel (30), Amstel Ii (24), Cornelis Douwesterrein (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan van Vlaanderen 257 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Sloten- en Riekerpolder te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 90 m2 en ligt op Laan van Vlaanderen 257 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen