Kantoor - Huur

Lemelerbergweg 37 1101AH Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 270,- per m² / jaar

Lemelerbergweg 37 1101AH Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Lemelerbergweg 37 in Amsterdam

Kantoor - Huur
10 m2 - 64 m2

Bij minimaal 6 maanden huren, 1e maand gratis!

Wil jij een comfortabele kantoorruimte huren in het prachtige kantoorpand aan de Lemelerbergweg in Amsterdam? Dit kantoorgebouw aan de Lemelerbergweg biedt momenteel zowel kantoorruimtes als flexwerkplekken in combinatie met opslagruimte v.a. 25m2! Het aanbod varieert van klein tot groot.
Boxx Opslag is een groeiend bedrijf en heeft veel ervaring in het opslaan van goederen. Naast onze kennis hebben wij een ruim aanbod aan extra services zoals: heftruck service, sjouwhulp, ophaalservice en goedkope bus verhuur.

Kantoorruimte huren
In dit kantoorpand zijn zowel grote als kleine kantoorruimtes beschikbaar. Je huurt de kleinste kantoorruimte met een oppervlakte van 10m2 al voor € 225,- per maand. De grootste kantoorruimte in dit pand heeft een oppervlakte van 64m2 en kent een maandelijkse huurprijs van €1.440,-. De hiervoor vernoemde prijzen zijn all-in prijzen, geen extra verborgen kosten.
Servicekosten, wifi en parkeerplekken zijn inclusief en je kantoor wordt gemeubileerd ingericht!

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorruimtes te koppelen om zo de benodigde oppervlakte te creëren.
We zijn flexibel in het verhuren van kantoorruimtes. Je kunt tijdens de huurperiode van je kantoorruimte en opslagruimte altijd verhuizen naar een grotere of kleinere ruimte.

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Lemelerbergweg in Amsterdam, heb je van 06.00 uur - 23.00 uur toegang tot je werkplek. Dat is wel zo prettig wanneer jouw werktijden de gebruikelijke kantooruren passeren. Jij en jouw bezoekers hebben altijd de beschikking over een parkeerplaats door het ruime aantal parkeerplekken op eigen terrein. Bij het huren van een kantoorruimte krijg je de beschikking over een nette pantry. Er is camerabewaking en digitale toegangscontrole. Daarnaast kan er een vergaderruimte ingericht worden, hierdoor heb je altijd een geschikte ruimte beschikbaar voor een meeting of bijeenkomst.

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorpand bevindt zich op een gewilde locatie vanwege zijn gunstige ligging. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A2 of A9, hierdoor zijn diverse grote steden snel toegankelijk, ook jouw bezoekers weten hun bestemming snel te vinden. Door middel van de buslijn aan de Laarderhoogtweg biedt ook het openbaar vervoer diverse mogelijkheden. De bushalte ligt op loopafstand van jouw werkplek en staat in verbinding met Utrecht Centraal Station.

Oplevering in de huidige staat, waaronder:

· Wifi-Aansluiting
· Sanitaire voorzieningen
· Verwarmingssysteem
· Kabelgoten voor elektra
· Systeemplafond met ingebouwd verlichtingsarmaturen
· Scheidingswanden
· Te openen ramen
· Camerabewaking
· Digitale toegangscontrole

Huurprijs Kantoorruimte:
€ 270,00 per m2, per jaar (Inclusief servicekosten, parkeerplaatsen, wifi en meubilair)

10m2 – €225,-
20m2 – €450,-
64m2 – €1.440,-

Huurprijs Opslagruimte:

Self Storage Opslagunits:
3m3, 4,5m3, 6m3, 9m3, 12m3 - prijs vanaf € 34,-

Garageboxen:
18m2 - € 225,-
21m2 - € 250,-

XL Opslagunits:
25-500m2 - € 120,00 per m2, per jaar
500-1000m2 - € 95,00 per m2, per jaar
1000m2 - € 75,00 per m2, per jaar

Bovengenoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Huurtermijn:
3 maanden minimaal met 1 maand opzegtermijn.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lemelerbergweg 37 a/b in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 270,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
64 m2
In units vanaf:
10 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (96), De Weteringschans (94), Nieuwmarkt/Lastage (81)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Industrieterrein Uithoorn (37), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Noord (23), Bedrijventerrein Cruquius (22), Amstel Business Park (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lemelerbergweg 37 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijvengebied Zuidoost in de buurt Amstel III/Bullewijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 64 m2 en ligt op Lemelerbergweg 37 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen