Kantoor - Huur

Lijnbaansgracht 288 1017rm Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.500,- per maand

Lijnbaansgracht 288 1017rm Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Lijnbaansgracht 288 in Amsterdam

Kantoor - Huur
60 m2
Te huur kantoor / galerie / showroom aan de Lijnbaansgracht 288 te Amsterdam
Het kantoor is gelegen op een toplocatie in het midden van het Spiegelkwartier. Deze representatieve kantoorruimte van ca. 60 m2 bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een gietvloer, pantry en toilet.
In de kantoorruimte bevinden zich een aantal grote inbouwkasten, ingebouwde ladekasten, goede verlichting en een schilderij ophangsysteem.
Aan de voorzijde - met uitzicht op de Lijnbaansgracht - is de dubbele toegangsdeur en een etalage. De ruimte is momenteel in gebruik als makelaarskantoor. In het verleden is deze ruimte voor lange tijd gebruikt als galerie en mede daarom is deze is deze ruimte ook heel goed te gebruiken als galerie en/of showroom.
LOCATIE
Gelegen in het Spiegelkwartier midden in het centrum van Amsterdam vlak bij de Spiegelgracht, Leidseplein en de Vijzelgracht. Tramlijnen 1, 2, 5, 7, 10, 16 en 24 en diverse stads en regio buslijnen op loopafstand. Vanaf volgend jaar is het station Vijzelgracht van de Noord-Zuid metrolijn op loopafstand.
AFMETINGEN
Het vloeroppervlak is totaal ca. 60 m2
VOORWAARDEN
- Beschikbaar per 1 maart 2017
- Huurprijs : € 1.500,- per maand
- Huurcontract : model ROZ
- Huurprijsaanpassing : jaarlijks volgens CBS index
- Service kosten : voor rekening huurder o.a. elektra/gas/water/Internet, etc.
DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze kantoorruimte is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent dit kantoor, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aanhurend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.500,- per maand
oppervlakte:
60 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (225), Amstel III/Bullewijk (119), Burgwallen-Nieuwe Zijde (153), Buiksloterham (121), Bedrijventerrein Sloterdijk (119), Grachtengordel-Zuid (118), Buitenveldert-West (117), Museumkwartier (103), Willemspark (94), Westelijk Havengebied (86)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (73), Bedrijventerrein Schinkel (50), Bedrijvengebied Zuidoost (39), Hamerstraat (39), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Sloterdijk I (33), Mercuriushaven (gemengd) (31), Overamstel (30), Amstel Ii (23), Cornelis Douwesterrein (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lijnbaansgracht 288 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt De Weteringschans te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 60 m2 en ligt op Lijnbaansgracht 288 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen