Kantoor - Huur

Magalhaensplein 13 1057VD Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 650,- per maand

Magalhaensplein 13 1057VD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Magalhaensplein 13 in Amsterdam

Kantoor - Huur
25 m2

Leuke casco bedrijfsruimte aan het Magalhaensplein in de Baarsjes in Amsterdam west, een écht sfeervol auto- en scootervrij ‘buurtplein’. Door de locatie tussen de Postjesweg en de Jan Evertsenstraat heb je alle voorzieningen om de hoek. De kantoorruimte heeft fraaie lichtinval door het prachtige grote etalageraam en is perfect geschikt als mooi kantoor of galerie ruimte door de grote etalage.

Omgeving
Het object is gelegen nabij de Haarlemmerweg en de Admiraal de Ruyterweg in het stadsdeel West. De wijk kenmerkt zich door het Westerpark en de vele buurtwinkels, restaurants, cafés. Het object leent zich uitstekend voor een kantoor of een kantoor met baliefunctie. Door het glas zou de ruimte ook zeer geschikt zijn als etalage.

Bereikbaarheid
Het object is gunstig gesitueerd ten opzichte van het centrum van Amsterdam en zijn goed bereikbaar vanaf de A10.
Binnen 10 minuten fietsen (of met de tram) ben je op station Lelylaan. Daarnaast zijn er verschillende opties met betrekking tot het openbaar vervoer (tram, bus en metro).

Verhuurbaar oppervlak
Oppervlakte is totaal ca. 25 m² v.v.o. en gelegen op de begane grond

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfs- kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Magalhaensplein 13 AHS in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Opleveringsniveau
De unit is in 2017/2018 geheel gerenoveerd met nieuw toilet, cv-installatie met radiatoren pantry en pantry-aansluiting. Onderhoud, reparatie en vervanging zijn voor rekening van huurder.

Huurprijs
€ 650,- per maand

BTW
Als uitgangspunt hanteren wij een BTW-belaste verhuur. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan rekening worden gehouden met een BTW-compensatie van 6%.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten is € 10,- per maand (periodieke controle van de CV ketel + 5% administratiekosten).

Beschikbaar per
In overleg. De unit is eventueel eerder beschikbaar, uiterlijk 15 juni 2020.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad.

Adres: Magalhaensplein 13AHS, 1057 VD Amsterdam,
Type: Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 650,-
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 25 m2
Beschikbaar vanaf: In overleg uiterlijk 21-6-2020
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfs- kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Magalhaensplein 13 AHS in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 650,- per maand
oppervlakte:
25 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Amstel III/Bullewijk (114), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Magalhaensplein 13 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Hoofdweg en omgeving te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 25 m2 en ligt op Magalhaensplein 13 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen