Kantoor - Huur

Middenweg 51 1098AC Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 225,- per m² / jaar

Middenweg 51 1098AC Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Middenweg 51 in Amsterdam

Kantoor - Huur
400 m2 - 1800 m2

IN ONTWIKKELING een prachtige oude garageloods die wordt getransformeerd tot eigentijdse (creatieve) kantoorruimte, op een unieke locatie in het hart van Amsterdam Oost. Ons renovatieplan zal een hoge mate van verduurzaming en vergroening bevatten. Door het behoud van de glazenkap-constructie zal de nieuw te creëren ruimte zijn voorzien van een prachtige lichtinval. Een ideale werkplek met een eigen identiteit, die inspireert en om creatieve input vraagt. Een grote begane grond met open karakter maakt het mogelijk om kantoor te houden op een manier die aansluit bij de wensen en eisen van de moderne en creatieve kantoorgebruiker.

Amsterdam Oost is een stadsdeel met vele gezichten. De Oosterparkbuurt met zijn verscheidenheid aan karakteristieke grachtenpanden, de Transvaalbuurt met sobere arbeiderswoningen en het stratenplan van H.P. Berlage, de Tuindorpen Jeruzalem en Betondorp en het groene karakter van de Don Bosco buurt. De mix van verschillende culturen in combinatie met de nieuwe invloed van jonge creatievelingen heeft dit stadsdeel in korte tijd veranderd in een broedplaats voor nieuwe initiatieven. Naast de bekende bezienswaardigheden als Artis, Het Tropenmuseum, het vernieuwde Oosterpark en de multiculturele Dappermarkt vinden steeds meer nieuwe projecten hun weg naar Oost. Café, restaurant en stadsstrand Roest tussen de karakteristieke loodsen en fabrieken, het nieuwe Volkshotel met rooftopbar op de Wibautstraat en vele hippe restaurants, cafés en winkels.

Stadsdeel Oost heeft een relatief lage bevolkingsdichtheid, mede als gevolg van 2 grote parken: Oosterpark en Park Frankendael, waar de onderhavige locatie aan grenst. Oost wordt als groener en ruimer ervaren en dat is een duurzame aantrekkingskracht.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de Middenweg is goed. Het is dé verkeersader om in of uit Amsterdam te komen: de uitvalswegen zijn via de Ringweg A-10 binnen enkele minuten te bereiken en ook het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur en het Amstel Station is op 5 à 10 fietsminuten afstand. Op loopafstand bevindt zich een grote diversiteit aan winkels o.a. het Christiaan Huygensplein, recreatievoorzieningen en park Frankendael voor de deur.

Auto: Per eigen vervoer is het object te bereiken via de Ringweg A10 afslag S113 en via de middenweg in 5 minuten.

Met het openbaar vervoer: Uitstekende bereikbaarheid, vanaf Amsterdam Centraal Station met tramlijn 19 en buslijn 41 en N87. Vanaf Gaasperplas of station muiderport met buslijn 41. Met de auto geeft de middenweg makkelijk toegang tot de ring A10 oost.

Verdeling oppervlakte

Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 1800 m2 excl. kelder van circa 85m2 en zijn te huur vanaf 400m2, waardoor verhuur nog flexibel is.

Huurprijs

Huurprijs per m2 per jaar variëren van € 225,- tot € 300,- afhankelijk van de hoeveelheid m2 die worden gehuurd en de afwerking.

Opleveringsniveau

Het object wordt momenteel door de verhuurder gerenoveerd (nadat vergunning is verkregen). Het object zal casco worden opgeleverd inclusief een aantal extra voorzieningen (nader te specificeren).

Servicekosten

In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

Huurovereenkomst

Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Disclaimer

Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Middenweg 51 H in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 225,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.800 m2
In units vanaf:
400 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (134), Buiksloterham (136), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Bedrijventerrein Sloterdijk (110), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Alfadriehoek (gemengd) (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Middenweg 51 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Middenmeer te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1800 m2 en ligt op Middenweg 51 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen