Kantoor - Huur

mt. Lincolnweg 12 1033SN Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 175,- per m² / jaar

mt. Lincolnweg 12 1033SN Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op mt. Lincolnweg 12 in Amsterdam

Kantoor - Huur
129 m2

Casco kantoor-/bedrijfsruimte op het hippe NDSM in Amsterdam Noord

De Werf:
De commerciële ruimten bevinden zich verspreid over de begane grond van nieuwbouwcomplex ‘De Werf’ op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. De Werf wordt een levendig complex met een mix aan functies, bestaande uit zes verschillende (woon)blokken met elk een eigen karakter. In De Werf komen 403 studentenwoningen en 543 vrije sector huurwoningen, een parkeergarage en commerciële ruimten. Het ontwerp kenmerkt zich door de toepassing van robuuste materialen als verwijzing naar het industriële verleden van de locatie. Het ontwerp is van de hand van Oever Zaaijer. De commerciële ruimten worden gefaseerd opgeleverd, naar verwachting tussen het derde kwartaal van 2018 en het tweede kwartaal van 2019. Ze hebben een totale oppervlakte van ca. 1.200 m², verhuurbaar in units vanaf circa 60 m² tot circa 285 m². Diverse units kunnen onderling gekoppeld worden, waardoor een grotere ruimte ontstaat. De ruimten zijn daardoor voor zeer uiteenlopende functies geschikt.

Locatie:
De Werf ligt op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het gebied kenmerkt zich door een industriële uitstraling met een diversiteit aan functies. Naast de nog actieve nautische bedrijvigheid transformeert dit deel van het terrein zich in een hoog tempo tot een plek om te wonen, werken en recreëren. Diverse voormalige scheepsbouwloodsen zijn omgetoverd tot creatieve hotspots en diverse hippe horecazaken hebben inmiddels hun deuren op het NDSM-terrein geopend. In de Werf zijn onder andere Bagels & Beans en Freddy's Bar & Kitchen gevestigd.

Bereikbaarheid:
Er is een goede verbinding met het stadscentrum. Op loopafstand zijn diverse busstations gelegen en de veerpont van en naar NS station Amsterdam Centraal ligt op een steenworp afstand. De op- en afritten van de Ringweg A10 liggen op enkele autominuten afstand.

Parkeren:
Parkeerplaatsen kunnen, indien beschikbaar, door huurders van de commerciële ruimten worden gehuurd. Tevens is het mogelijk betaald te parkeren aan de openbare weg.

Bestemming:
De bestemming is voor iedere unit hetzelfde: Gemengd -1. Dit houdt in dat er onder andere bedrijven, nautische detailhandel, dienstverlening, kantoren en horeca mag worden gevestigd. Voor de gehele omschrijving van de bestemming verwijzen we u naar ruimtelijkeplannen.nl. De bestemming is erg ruim, dus er is voor een uiteenlopend type ondernemingen veel mogelijk. Wij zoeken naar enthousiaste ondernemers en een gevarieerd aanbod van functies, om zo een toegevoegde waarde te leveren aan onze bewoners.

Beschikbare vloeroppervlakte:
Circa 129 m² BVO gelegen op de begane grond.

De Werf beschikt in totaal over circa 1.209 m² commerciële ruimte. Voor het gehele overzicht van voor de verhuurbare units verwijzen wij u naar de te downloaden of bij ons kantoor op te vragen projectinformatie alsmede naar webpagina werkenopdewerf.nl.

Opleveringsniveau:
De units worden opgeleverd in casco staat, onder andere (onder voorbehoud) voorzien van:
– Elektriciteit (inclusief elektriciteitsmeter) tot in de meterkast.
– Water (inclusief watermeter) tot in de meterkast.
– Stadsverwarming tot in de meterkast.
– Internet/telefonie tot in de meterkast.
– Aansluitpunt t.b.v. luchtbehandeling/mechanische ventilatie.
– Aansluitpunt(en) naar het riool;
– Plafondhoogte circa 6 meter.

Huurprijs kantoor-/bedrijfsruimte:
€ 175,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeerplaatsen:
€ 1.500,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten kantoor-/bedrijfsruimte:
€ 10,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten parkeerplaatsen;
€ 10,00 per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar met verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur en voorschot servicekosten inclusief BTW.

Beschikbaarheid:
Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 175,- per m² / jaar
oppervlakte:
129 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Buiksloterham (134), Bedrijventerrein Sloterdijk (126), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (91)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van mt. Lincolnweg 12 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 129 m2 en ligt op mt. Lincolnweg 12 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen