Kantoor - Huur

Naritaweg 108-120 1043CA Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 165,- per m² / jaar

Naritaweg 108-120 1043CA Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Naritaweg 108-120 in Amsterdam

Kantoor - Huur
350 m2 - 930 m2

Omschrijving

Het representatieve en vrijstaande kantoorgebouw ‘Beta Building’ is gelegen aan de Naritaweg 106-120 in het kantorenpark “Amsterdam Teleport” aan de westzijde van Amsterdam bij het treinstation Sloterdijk. Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van circa 5.988 m² verdeeld over 4 bouwlagen. Voor de verhuur zal per 1 januari 2020, 930 m² kantoorruimte beschikbaar komen op de begane grond. Het kantoorgebouw is ontworpen door Hans van Heeswijk die onder andere de architect is van het Hermitage in Amsterdam. Het kantoorgebouw beschikt over een ruime entree, afgesloten parkeerterrein en een eigen buitenterrein.

In het kantoorgebouw is een glasvezelverbinding aanwezig alsmede flexibele vergaderruimtes. In dit kantorenpark zijn onder andere bedrijven gevestigd zoals AON, Maandag, DPA, Keesing Media Group en Chipsoft. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn verschillende hotels gevestigd zoals het Mercure, het Holiday-Inn, Park Inn en Meininger hotel. Tenslotte zijn er verschillende horeca gelegenheden op loopafstand gelegen zoals: BRET, Grand Café Hermes en Starbucks.

LOCATIE
Het kantoorgebouw is gelegen in het kantorenpark Amsterdam Teleport. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer alsmede eigen vervoer.

BEREIKBAARHEID
Per auto: Het kantoorgebouw ligt ten westen van de ringweg A-10 en is gemakkelijk te bereiken via de afslagen S103 en S102. Via de A10 is het gehele Nederlandse snelwegstelsel toegankelijk, zo is Schiphol binnen 20 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer: Ook per openbaar vervoer is het kantoorgebouw uiterst goed te bereiken. Op loopafstand bevindt zich het intercitytreinstation Amsterdam Sloterdijk. Via dit treinstation vertrekt om de vijf minuten een trein in de richting van Amsterdam centraal en Zaandam. Ook vertrekt er elke 15 minuten een trein in de richting van Schiphol. Dit station beschikt ook over een bushalte en metrostation waar de lijn 50 en 51 vertrekken in de richting van Amsterdam Zuid en Amsterdam centraal.

OPPERVLAKTE
Circa 930 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 350 m².

PARKEREN
Er zijn 50 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 165 ,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren: € 1.500 ,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 40,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar vanaf 1 januari 2020

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd.

FACILITEITEN
Het kantoorgebouw beschikt over de volgende faciliteiten:

-Afgesloten parkeerterrein met oplaadpunten voor elektrische auto’s;
- Gemeenschappelijk buiten terrein;
- Gemeenschappelijke vergaderruimtes;
- Te openen ramen;
- Panoramalift;
- Twee toiletgroepen per vleugel.

HUURTERMIJN
5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 165,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
930 m2
In units vanaf:
350 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (44), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Naritaweg 108-120 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 930 m2 en ligt op Naritaweg 108-120 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen