Kantoor - Huur

Nieuwendammerkade 24a 1022AB Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.150,- per maand

Nieuwendammerkade 24a 1022AB Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Nieuwendammerkade 24a in Amsterdam

Kantoor - Huur
50 m2

Object

Zoekt u een bijzondere prettige werkruimte, welke zo te betrekken is, met keuken, badkamer en toilet, in het bos maar toch op 10 minuten van het Centraal Station?

Wij mogen u thans aanbieden;

Een fantastische kantoor- of atelierruimte, op de hoek van een modern complex. De ruimte bevindt zich op de begane grond en is o.a. ingericht met een nette keukeninrichting en een geheel betegelde badkamer met douche, wastafel en toilet. De wanden zijn strak afgewerkt, er ligt een gietvloer met vloerverwarming en er is reeds verlichting aanwezig.

De dubbele deuren op de begane grond maken het mogelijk om grotere voorwerpen makkelijk in en uit te transporteren.

Kortom een luxe en praktische ruimte, zo te betrekken.

Locatie
De ruimte is gelegen op het kleinschalige terrein "Pereboomsloot" in Amsterdam-Noord. Het gebied kenmerkt zich door de vestiging van veel ateliers (ook veel in combinatie met wonen). De rustige sfeer en de ligging aan het haventje van Nieuwendam, aan de rand van het Vliegenbos maakt het een bijzondere en heerlijke werkomgeving.

Via de Johan van Hasseltweg en langs het Vliegenbos bereikt u het terrein makkelijk met uw auto. En met de fiets of lopend bent u in een mum van tijd op de gezellige Nieuwendammerdijk.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder/koper dient te verklaren dat hij voor ten minste 90 % met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder/koper hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs/koopprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
in overleg

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

 

Contact

BedrijfsnaamHoekstra & van Eck
VestigingBedrijfsonroerendgoed
ContactpersoonMarijn Kroes
E-mailadresm.kroes@hoekstraenvaneck.nl
Telefoonnummer
Mobiel06-33646044

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.150,- per maand
oppervlakte:
50 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (225), Burgwallen-Nieuwe Zijde (153), Amstel III/Bullewijk (101), Buiksloterham (122), Grachtengordel-Zuid (118), Buitenveldert-West (117), Bedrijventerrein Sloterdijk (104), Museumkwartier (103), Willemspark (94), Westelijk Havengebied (86)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (73), Bedrijventerrein Schinkel (50), Bedrijvengebied Zuidoost (39), Hamerstraat (39), Sloterdijk I (33), Mercuriushaven (gemengd) (31), Overamstel (30), Amstel Ii (23), Cornelis Douwesterrein (25), Alfadriehoek (gemengd) (23)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwendammerkade 24a in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Pereboomsloot / Zijkanaal Naar Nieuwendam in de buurt Ijplein/Vogelbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Nieuwendammerkade 24a in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen