Kantoor - Huur

Oostenburgermiddenstraat 188 1018LL Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 350,- per m² / jaar

Oostenburgermiddenstraat 188 1018LL Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Oostenburgermiddenstraat 188 in Amsterdam

Kantoor - Huur
504 m2

Oostenburg maakt deel uit van de Oostelijke Eilanden, die rond 1650 gedeeltelijk zijn aangelegd in het IJ en deels gegraven zijn in de destijds oostelijk gelegen weilanden. Van oudsher waren op de Oostelijke eilanden vanwege de gunstige ligging ten opzichte van het IJ veel scheepswerven en toeleveringsbedrijven gevestigd. Na de opheffing van de VOC in 1795 werd het eiland vanaf 1827 opnieuw in gebruik genomen door Werkspoor een fabriek voor het maken van stoommachines die in 1954 fuseerde met Stork die hier zijn dieselmotoren bouwden en het terrein in 1998 verkocht aan IBC vastgoed.

Ingeklemd tussen het oude centrum en nieuwe woonwijken aan het IJ, ademt het eiland nog de sfeer uit van de negentiende- en twintigste-eeuwse industriële geschiedenis van Amsterdam. Ieder gebouw in deze nieuwe waterrijke stadswijk heeft in het plan een eigen identiteit. Enerzijds omdat voor ieder gebouw een andere architect verantwoordelijk is en anderzijds doordat sprake is van een sterke gebiedsregie vanuit de gemeente waarbinnen sterk op ontwerp en materialisatie wordt gestuurd.

Het eiland wordt autoluw en is per auto alleen bereikbaar via de Conradstraat. Het wordt een wijk met groene daken en hergebruik van materialen uit het industriële verleden. Zonnepanelen en warmtelevering uit de grond zorgen ervoor dat Oostenburg een duurzame buurt wordt. Nu al is het erg geliefd door café-restaurants Roest en Rosa & Rita alsmede door Inntel hotel & restaurant met een terras aan de kade. Verrassende initiatieven en spannende concepten trokken nieuwsgierige bezoekers jarenlang naar de historische Van Gendthallen.

Blok 9 is gelegen aan de Jacob Bontiusplaats te Amsterdam en bestaat uit 2 woongebouwen gecombineerd met commerciële- en/of bedrijfsruimten in de plint, 1 bedrijfsgebouw met commerciële-/kantoor-/ en/of bedrijfsruimte in de plint en 1 gebouw met horecaruimte op de begane grond en kantoren op de verdieping.

HET GEBOUW – Fabrieksraad

Gebouw met horecaruimte op de begane grond en kantoren op de verdieping.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE

Oostenburgermiddenstraat 188: Kantoorruimte gelegen op de 5e en 6e verdieping met een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal ca. 504 m².

PARKEERPLAATSEN

€ 2.750,- per parkeerplaats per jaar.

SERVICEKOSTEN

Nader overeen te komen.

OPLEVERING

Verwachting december 2021.

BESTEMMING

De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is commercieel en bedrijfsruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU

Casco oplevering met installaties/ luxe entree.

HUURPRIJSINDEXERING

De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING

Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN

Nader overeen te komen.

VOORWAARDEN & CONDITIES

Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

BTW

Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver¬huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b¬elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID OV

Het voormalige industrieterrein Oosten-burg Noord is één van de Oostelijke Eilanden. Het terrein ligt tussen de spoorlijn Amsterdam/Utrecht, de Oostenburgervaart, de Oostenburgerdwarsvaart en de Wittenburgervaart.Tramlijn 26 op het Rietlandpark brengt u binnen 3 minuten naar Amsterdam CS. Tramlijn 10 is binnen 4 minuten op het Weesperplein met haar metro en tramverbindingen.

AUTO

Circa 5 minuten verder bevindt u zich op het Leidseplein. Met de auto neemt u afslag S114 op de A10 waarna u binnen 3 minuten naast het gebouw kan parkeren in de parkeergarage. Het is mogelijk om in de parkeergarage van Q-park een abonnement aan te vragen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Oostenburgermiddenstraat 188 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 350,- per m² / jaar
oppervlakte:
504 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buiksloterham (137), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Bedrijventerrein Sloterdijk (118), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (32), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Alfadriehoek (gemengd) (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oostenburgermiddenstraat 188 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oostelijke Eilanden/Kadijken te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 504 m2 en ligt op Oostenburgermiddenstraat 188 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen