Kantoor - Huur

Oosterdoksstraat 4 1011DK Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Oosterdoksstraat 4 1011DK Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Oosterdoksstraat 4 in Amsterdam

Kantoor - Huur
15000 m2 - 35000 m2

Object

Kantoorgebouw "Zeelandia" (kavel 5) vormt een onderdeel van de groot stedelijke herontwikkeling van het Oosterdokseiland (ODE) tot een nieuw stedelijk gebied met een menging van functies. Gelegen ten oosten van het NS Station Amsterdam Centraal vormt deze toplocatie tussen het Oosterdok en het IJ een bijzondere plek om te wonen, werken, winkelen en de vrije tijd te besteden. Hoewel een luxe hotel, diverse restaurants, de stadsbibliotheek, het conservatorium inmiddels zijn gerealiseerd is het kantorencomplex "Zeelandia", dat op kavel 5 zal worden gerealiseerd momenteel nog in ontwikkeling.

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer

Het NS Station Amsterdam Centraal is direct naast ODE gelegen vanwaar alle vormen van openbaar vervoer met grote regelmaat en uiteenlopende richtingen vertrekken. Bovendien bevindt zich aan de oostzijde op loopafstand een nieuwe halte van de sneltram.

Per auto

Per auto is de bereikbaarheid via de Piet Heintunnel van en naar de Ringweg A10 (afslag S114 Zee-burg) zeer goed.

Vloeroppervlakte

Het gebouw "Zeelandia" bestaat uit ca. 15.000 m² (VVO) kantoorruimte. Tevens bestaat de mogelijkheid om kavel 5 en kavel 6 samen te voegen, waardoor een gecombineerd huuroppervlak van 35.000 m² gerealiseerd kan worden.

Parkeren

Er zijn op basis van een norm van 1:125 m² VVO parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Bezoekers kunnen te allen tijde gebruik maken van het openbare deel in de parkeergarage. In de ondergrondse parkeergarage wordt een fietsenstalling gerealiseerd.

Huurprijs

Kantoorruimte

Nader te bepalen.

Parkeerplaats Vanaf €2.800,-- per plek per jaar.

Huurbetaling

Per kwartaal vooruit.

Huurtermijn

10 jaar.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer(CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex artikel 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld.

Zekerheidstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per maand
Totale oppervlakte:
35.000 m2
In units vanaf:
15.000 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Buiksloterham (133), Bedrijventerrein Sloterdijk (126), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (97), Willemspark (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (44), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (29), Alfadriehoek (gemengd) (26)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oosterdoksstraat 4 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwmarkt/Lastage te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 35000 m2 en ligt op Oosterdoksstraat 4 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen