Kantoor - Huur

Osdorper Ban 130-132 1069ZR Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 120,- per m² / jaar

Osdorper Ban 130-132 1069ZR Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Osdorper Ban 130-132 in Amsterdam

Kantoor - Huur
490 m2 - 1530 m2

OMSCHRIJVING
De Osdorper Ban 130-132 betreft een karakteristiek (voormalig) kerkgebouw en is gelegen aan één van de belangrijkste verkeersaders in Amsterdam Nieuw-West. Het multifunctionele object moet een aantrekkelijke invulling krijgen met bijvoorbeeld creatieve, maatschappelijke en-/of leisure faciliterende activiteiten en mogelijk een combinatie van deze functies. Het beschikbare metrage betreft 1.530 m² v.v.o. bedrijfsruimte waarvan 490 m² gelegen is in het aanpandige pastoriegebouw welke separaat gehuurd kan worden.

Het object heeft dienst gedaan als kerk vanaf het jaar 1962 en is nu beschikbaar voor de verhuur. Het pand is uitermate geschikt voor meerdere functies waaronder: sportaccommodaties, gezondheidscentra en de creatieve sector. Dit vanwege de ruime vrije hoogte van circa 6 meter en de grote raampartijen in het plafond. Dit zorgt voor een bijzondere en natuurlijke lichtinval. Het object bestaat uit twee (individuele) bouwdelen van 490 m² kantoorruimte én 1.040 m² bedrijfsruimte welke separaat of gezamenlijk te huur zijn. De bedrijfsruimte wordt omgeven door een prachtige tuin en groenvoorzieningen in de buurt waaronder het gerenoveerde Stadspark Osdorp en het Sloterpark met haar Sloterplas. Aan de voorzijde van het object bevindt zich een parkeerterrein waar op dit moment vrij geparkeerd kan worden.

Het object is gelegen in het opkomende Amsterdam Nieuw-West nabij o.a. het Osdorpplein. Door de ligging nabij winkels, bedrijven en horecagelegenheden is het een ideale locatie voor de creatieve sector. Door de ligging vlakbij de A10 is Amsterdam Schiphol Airport snel bereikbaar. Het object is uitstekende bereikbaarheid per auto en het openbaar vervoer. Momenteel geldt in dit gedeelte van Nieuw-West vrij parkeren.

BEREIKBAARHEID.
Per auto:
Het object is slechts 10 minuten verwijderd van de Rijkswegen A9 (Amsterdam – Haarlem – IJmuiden – Alkmaar), A4 (Amsterdam – Leiden – Den Haag – Delft – Rotterdam – Bergen op Zoom) en de ringweg A10. Mede hierdoor zijn andere gebieden en steden snel aan te rijden.

Per openbaar vervoer:
Het object is 2 loopminuten van bus 61, die een directe verbinding heeft naar Station Sloterdijk. Vanaf het laatstgenoemde station bent u in 7 minuten met de intercity/sprinter op Amsterdam Centraal station. Daarnaast bevindt zich op geen twee loopminuten van het object bushalte Reimerswaalstraat waar bus 69 passeert die u binnen 20 minuten bij Schiphol brengt.

OPPERVLAKTE
Er is 1.530 m² v.v.o. multifunctionele bedrijfsruimte beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 490 m² bedrijfsruimte.

HUURPRIJS
Bedrijfsruimte: € 120,- per m² bedrijfsruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Aan de voorkant van het object zijn parkeerplaatsen gesitueerd. In dit gedeelte van Nieuw-West geldt momenteel vrij parkeren.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aansluitingen en abonnementen op de nutsvoorzieningen. Ten aanzien van overige services ten behoeve van huurder zoals bijvoorbeeld glasbewassing, klein onderhoud installaties en groenonderhoud treden partijen nader in overleg.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURTERMIJN
Minimaal 5 jaar met verlengingsmogelijkheden.

OPZEGTERMIJN
Een opzegtermijn van 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

OPLEVERNIVEAU
Graag treden wij met kandidaat huurder in overleg om het exacte opleveringsniveau te bepalen.

ZEKERHEIDSTELLING
3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst bedrijfsruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.530 m2
In units vanaf:
490 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (229), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (127), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97), De Weteringschans (90)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Waarderpolder (48), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Sloterdijk I (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Osdorper Ban 130-132 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Osdorp-Midden te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1530 m2 en ligt op Osdorper Ban 130-132 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen