Kantoor - Huur

Ouwerdingenpad 1 1069AJ Amsterdam

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 99,- per m² / jaar

Ouwerdingenpad 1 1069AJ Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Ouwerdingenpad 1 in Amsterdam

Kantoor - Huur
40 m2 - 235 m2

Het kantoorgebouw aan het Ouwerdingenpad 1 is gelegen in het opkomende Amsterdam Nieuw-West. Deze locatie heeft ontzettend veel te bieden aangezien het gelegen is in een rustige woonwijk, met het bruisende centrum van Amsterdam op slechts een half uur fietsafstand.

Binnen het kantoorgebouw zijn verschillende units beschikbaar voor verhuur. Deze units zijn gelegen de eerste verdieping.
Door de ligging nabij winkels, bedrijven en horecagelegenheden is het een ideale locatie voor bedrijfshuisvesting. Amsterdam Schiphol Airport, het World Trade Center en RAI Congrescentrum liggen op slechts vijftien minuten afstand. Daarnaast kent het een uitstekende bereikbaarheid per auto en het openbaar vervoer.

Locatie:
Het kantoorgebouw ligt nabij het Sloterpark. Op loopafstand bevinden zich enkele kleine winkels en het grote Winkelcentrum Osdorp ligt op slechts 10 minuten loopafstand.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar via de afslag S106 van de ringweg A10 en de Rijksweg A9. Daarnaast ligt het kantoorgebouw op slechts vijftien minuten rijden vanaf Amsterdam Schiphol Airport.

Per openbaar vervoer:
De bushalte ligt op loopafstand vanwaar lijn 63 vertrekt richting Station Amsterdam Lelylaan. Daarnaast ligt de tramhalte Hoenekes op slechts 800 meter afstand, waarvan lijn 17 vertrekt. Dit biedt directe verbindingen naar het stadscentrum en het Centraal Station Amsterdam.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte is circa 430 m². De volgende ruimten zijn nog beschikbaar:

Eerste verdieping
Unit 1A2: ca. 40 m²
Unit 1B: ca. 195 m²

Huurprijs:
€ 99,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 25,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

Beschikbaarheid:
Per direct beschikbaar.

Huurtermijn:
Minimaal 12 maanden. In overleg met eigenaar zijn langere huurtermijnen eventueel mogelijk.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Voorbehoud:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 99,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
235 m2
In units vanaf:
40 m2
Buurt:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (231), Burgwallen-Nieuwe Zijde (159), Buiksloterham (129), Bedrijventerrein Sloterdijk (124), Buitenveldert-West (122), Grachtengordel-Zuid (120), Museumkwartier (109), Willemspark (95), Westelijk Havengebied (94), De Weteringschans (86)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijventerrein Schinkel (50), Waarderpolder (49), Hamerstraat (40), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Mercuriushaven (gemengd) (34), Sloterdijk I (34), Overamstel (30), Cornelis Douwesterrein (28), De Hoek (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ouwerdingenpad 1 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Osdorp-Midden te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 235 m2 en ligt op Ouwerdingenpad 1 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen