Kantoor - Huur

Pilotenstraat 39 1059CH Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 232,- per m² / jaar

Pilotenstraat 39 1059CH Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Pilotenstraat 39 in Amsterdam

Kantoor - Huur
400 m2

OMSCHRIJVING
Te midden in het creatieve bedrijventerrein de Schinkel ligt het kantorencomplex De A-Factorij. De A-Factorij is een karakteristiek gebouw dat voorheen als fietsenfabriek diende en rond 2001 volledig gerenoveerd is. Bedrijven als Felyx, Buddha to Buddha, TBWA NEBOKO en ZZDP Architecten hebben zich al in de directe omgeving gevestigd.

De beschikbare ruimte is circa 400 m² kantoorruimte groot en bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van het gebouw met een eigen ingang. Door de hoge plafonds en ramen is er veel lichtinval en valt het object gelijk in het oog van klanten en gasten.

De A-Factorij is gelegen tegenover tennispark Joy Jaagpad Tennis en in de directe omgeving zijn er verschillende horeca gelegenheden zoals Restaurant Atelier en Jefferson Bar Brasserie. Ook is sportschool The Gym Republic om de hoek gelegen.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de A10 vanuit alle richtingen met de afrit s107 op enkele minuten rijden. Daarnaast is Schiphol Airport nog geen twintig minuten verwijderd. Tevens is er een groot parkeerterrein.

Per openbaar vervoer:
Zowel bus- en tramhalte IJsbaanpad en metrostation Henk Sneevlietweg liggen op ongeveer 15 minuten loopafstand en bieden een uitstekende verbinding met de rest van Amsterdam en omstreken.

Per fiets:
Station Amsterdam Zuid evenals het Olympisch Stadion liggen op ongeveer tien minuten fietsafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel circa 400 m² kantoorruimte beschikbaar. Dit is verdeeld over twee open verdiepingen.

PARKEREN
Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: €232,- per m² te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Parkeren: €2.500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€35,- per m² kantoorruimte per jaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct

OPLEVERNIVEAU
De beschikbare ruimte wordt turnkey opgeleverd. In overleg kan het zelfs volledig gemeubileerd worden opgeleverd.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is 3,5 jaar, langere huurtermijnen in overleg

OPZEGTERMIJN
Een opzegtermijn van 6 maanden voor het einde van een huurtermijn

BETALINGEN
Per kwartaal ter vooruitbetaling te voldoen

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 232,- per m² / jaar
oppervlakte:
400 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Pilotenstraat 39 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijventerrein Schinkel in de buurt Hoofddorppleinbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 400 m2 en ligt op Pilotenstraat 39 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen