Kantoor - Huur

Pilotenstraat 72 1059CR Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 875,- per maand

Pilotenstraat 72 1059CR Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Pilotenstraat 72 in Amsterdam

Kantoor - Huur
50 m2

Te huur: Pilotenstraat 72 , Amsterdam

Kantoorruimte voor 2 personen, gemeubileerd en gelegen in gebouw de Zuidcirkel (20 kantoor- en bedrijfs units) te Amsterdam. Het kantoor biedt uitzicht op de gehele Pilotenstraat en het naastgelegen tennispark Joy-Jaagpad. Aan de zuidzijde is er zicht op de ringweg A10. Het Schinkelgebied biedt een mooie mix van kantoren en kleinschalige bedrijven en zal spoedig ook als woongebied bestemd worden.

De kantoorruimte (50 m2) is bereikbaar via trap of lift naar de 2e verdieping. Het kantoor heeft een gemeenschappelijke voorruimte die wordt gedeeld met een architectenbureau op de ‘entresol’-verdieping. De kantoorruimte wordt nog met een glaswand gescheiden van de voorruimte. Pantry met koelkast en archiefruimte is aanwezig.

Metrages BVO

Vloeroppervlakte: circa. 50 m2

Parkeren

Er is 1 vaste parkeerplaats op eigen terrein beschikbaar à €306,50 per jaar.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw ligt achter het Olympisch Stadion op het Schinkelterrein dus binnen de ring van Amsterdam en is vanuit de stad goed bereikbaar per fiets (achter het Schinkelsluis-je) en per auto.

PER AUTO:

Afslag S107 (Sloten) ringweg A10-West ligt op 500m afstand van het gebouw. Vanaf de A10 zijn rijksweg A4 (Amsterdam - Schiphol - Den Haag) en A9 (Amstelveen-Alkmaar) binnen enkele minuten te bereiken.

PER OPENBAAR VERVOER:

De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen, aan de rand van het bedrijventerrein Schin-kel. Metrostation Henk Sneevlietweg is 15 minuten lopen. Vanaf dit metrostation zijn metro-lijnen 50 (Isolatorweg - Gein), 51 (Isolatorweg - Centraal Station) en treinstation Sloterdijk, Bijlmer Arena, Amsterdam Amstel en Amsterdam Zuid gemakkelijk te bereiken.

Bestemming (bestemmingsplan)

Werken en toekomstig wonen

Opleveringsniveau

- Gemeubileerd met bureau’s, kasten en boekenplanken (geen stoelen)
- Vloer: eiken-parket
- Lamellen en gordijnen
- Vaste bekabeling in de plinten
- HR ++ glas (akoestische beglazing aan de zijde van de A10)

Huurcondities

Huurprijs: € 875,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal één jaar.

Servicekosten: € 48,- per maand excl. BTW.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 2 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumen-tenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangs-datum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Pilotenstraat 72 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 875,- per maand
oppervlakte:
50 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (101), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (32), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Pilotenstraat 72 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijventerrein Schinkel in de buurt Hoofddorppleinbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Pilotenstraat 72 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen